Společnost STRATOS AUTO otevřela nový autosalon BMW v Praze

20. října 2012, 0:00

Společnost STRATOS AUTO, spol. s r.o. slavnostně otevřela v Praze na Proseku nový, nejmodernější autosalon BMW v Evropě.

Kromě nabídky vozů a motocyklů BMW bude poskytovat zákazníkům profesionální služby a servis na nejvyšší úrovni. Majitel a jednatel společnosti Martin Strakoš nový pražský autosalon otevřel s řadou významných osobností české kultury a sportu. Obrovským lákadlem bylo také představení prvního sériově vyrobeného vozu BMW 3/20 PS AM 4 Limousine z roku 1933 a prvního sériově vyrobeného motocyklu BMW R32 z roku 1925. Zároveň s tím byl prezentován úplně poprvé v České republice motocykl z nové řady R 1200 GS, který bude oficiálně představen až na jaře roku 2013.

Návštěvníky nového autorizovaného zastoupení mnichovské automobilky na Proseku čeká řada podzimních novinek: kompletní modelová řada vozů a motocyklů BMW včetně nového BMW řady 3 Touring, nové třídveřové BMW řady 1, facelift modelů BMW X1 a BMW 7.

„Díky dosavadním úspěchům založených na podpoře a spokojenosti zákazníků máme nyní prostor pro vstup na nový trh. Chceme dále poskytovat špičkové a nadstandardní služby všem, kteří mají zájem o kvalitní a spolehlivé vozy,“ zdůraznil Martin Strakoš. Zákazníci se mohou těšit na kompletní produktovou řadu luxusních automobilů a motocyklů BMW včetně nejrůznějších speciálů. Pro opravdové nadšence bude k vozidlům připraven také kompletní sortiment doplňků i oblečení. Samozřejmostí je plně vybavený servis, přizpůsobený na seri-ózní poskytování rozmanitých služeb a oprav.

Nový autosalon společnosti Stratos Auto v Praze nabídne návštěvníkům nejmodernější zá-zemí na světové úrovni. Již nyní splňuje veškeré standardy značky BMW, oficiálně platné až od roku 2013. „Strategie naší firmy je založena na prvotřídních a profesionálních službách v oblasti prodeje a servisu vozidel. Individuální přístup ke každému klientovi je pro nás samo-zřejmostí,“ říká Martin Strakoš a dodává, že doposud žádný autorizovaný dealer BMW v severní části Prahy nepůsobil. Společnost STRATOS AUTO, spol. s r.o. novým autosalo-nem otevřela své jedinečné zázemí nejen klientům z hlavního města, ale i obyvatelům ze středních Čech.

„Pro svůj vůz BMW X5 jsem hledal spolehlivé zázemí, vstřícné jednání a individuální přístup, který je při mé časové vytíženosti nezbytný. Veškerý komfort mi nabídl pan Strakoš v Hradci Králové. Jsem denně na cestách a tak jsem samozřejmě rád, že budu mít pro svůj vůz spo-lehlivou péči přímo v Praze,“ vypovídá o svých zkušenostech s firmou Stratos Auto houslista Pavel Šporcl.
V rámci slavnostního otevření došlo také k předání nového vozu BMW X3 30D panu Davidovi Svobodovi (olympijský vítěz moderního pětiboje z olympiády 2012 v Londýně), který se tak stal novým ambasadorem značky BMW. Vůz mu za značku BMW předal generální ředitel BMW Group Česká republika Dr. Josef Reiter a generální manažerka BMW společnosti STRATOS AUTO, spol. s r.o. Ing. Šárka Strakošová.

Zdroj: Tisková zpráva Stratos Auto

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!