Kia a Total obnovily partnerství

4. května 2016, 11:35

Automobilka Kia Motors a společnost Total Lubrifiants obnovily strategickou dohodu o partnerství. Po následujících pět let zůstane Total přednostním dodavatelem maziva poprodejních služeb pro Kia Motors Corporation.

Výhradně značková automobilová maziva Total budou doporučována a dostupná zákazníkům napříč servisní sítí Kia, která čítá více než 5.500 dealerů v přibližně 180 zemích světa. Pro trh západní Evropy vejde dohoda v platnost 1. ledna 2017.

Prodloužení spolupráce, která začala v roce 2011, spočívá v rozmanitější nabídce benefitů pro všechny majitele automobilů Kia i pro dealery vozů. V síti Kia budou dostupné výkonné motorové oleje Total Quartz, které jsou speciálně navržené k optimalizaci výkonu a zvýšení spolehlivosti motorů Kia a zároveň nabízí vylepšení pro snížení spotřeby paliva. Kia a Total budou také pracovat na rozvíjení společných marketingových programů zaměřených na zvýšení ziskovosti dealerů Kia a na podporu spokojenosti a věrnosti zákazníků.


Prostřednictvím tohoto partnerství potvrdili Kia a Total Lubrifiants společný cíl, kterým je posílení jejich rostoucí pozice na globálním trhu a kombinování jejich silných stránek v "alianci dovedností", kterou přispějí k rozvoji vysoce kvalitních produktů a služeb. Kombinací výše uvedeného budou usilovat o vytvoření bezkonkurenčních zážitků ze zákaznického servisu Kia.


"Tímto obnoveným partnerstvím stvrzujeme závazek společnosti Total vůči Kia Motors. V dlouhodobém horizontu budeme podporovat jejich úsilí o globální expanzi tím, že budeme dodávat inovativní maziva, budeme sdílet osvědčené marketingové zkušenosti a principy specializovaných projektů poprodejního servisu jak s dealery Kia, tak s jejich zákazníky," řekl k podpisu smlouvy generální ředitel divize pro automobilový průmysl ve společnosti Total Lubrifiants Pierre Duhot. A Steven Yoon, viceprezident pro divizi zámořského servisu Kia, k tomu dodal: "Za posledních 5 let ukázala společnost Total, že má globální pokrytí, silné marketingové schopnosti a vysoce kvalitní mazivové technologie, které naprosto vyhovují potřebám naší servisní sítě. Total bude naším klíčovým partnerem v globální poprodejní strategii, která má zvýšit spokojenost zákazníků a dealerů Kia."

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!