Společnost Interaction odstartovala Lakýrník Camp

25. května 2017, 16:05

V polovině května odstartovala 5-týdenní akce firmy Interaction, která se snaží neustále nabízet nové a zábavné aktivity pro své lakýrníky. Proto přišla s nápadem konat prezentační akce svých významných dodavatelů v krásné atmosféře relaxačních kempů v pěti regionech po České republice.

Své nové produkty, postupy, rady a volnou diskuzi nabízí naši partneři na profesionální úrovni, včetně praktických ukázek. Akce dokonce přilákala pozornost i návštěvníků kempů, kteří se se zájmem připojili ke skupince a s pozorností naslouchali a sledovali jednotlivé prezentace.

Termíny a místa konání:

26.5. 2017 v Autocampu Kréta, 411 55

2.6. 2017 v AMK kemp Hranice, 753 01

9.6. 2017 v ATC Stříbrný rybník, 500 09

Věříme, že i další tři kempy proběhnou ve stejně pohodové atmosféře. Odměnou pak pro nás jsou Vaše emaily, jako např. od pana Miloše K., který nám napsal: „Dobrý den, chtěl bych poděkovat za skvěle uspořádaný kemp v Měchenicích, mluvím i za svého kolegu, který byl mile překvapen, a z kempu jsme si hodně pozitivních věcí odnesli, které se budeme snažit prosadit a zrealizovat v naší lakovně.  Největší dík patří lidem z realizačního týmu. Ještě jednou velké díky za možnost účasti na kempu, hezký zbytek dne a mnoho pracovních úspěchů do dalších let.“

Lakýrník Camp

Související články

Pomocníci pro karosárnu a lakovnu
Pomocníci pro karosárnu a lakovnu

Společnost Interaction s.r.o. přináší ve svém produktovém speciálu Ferdinand 04/2017 mimo jiné informace o pomocnících pro vaši karosárnu a lakovnu. Zabývá se profesionální leštičkou a přípravkem pro extrémně dlouhodobou ochranu laku.

CS představuje nový produkt s názvem CS Interace Pad Soft
CS představuje nový produkt s názvem CS Interace Pad Soft

Carsystem uvádí nové CS Interface Pads Soft 150 mm o tloušťce 5 mm a 10 mm.

Společnost Wieländer+Schill získala doporučení pro síť Tesla
Společnost Wieländer+Schill získala doporučení pro síť Tesla

Pneumatické nýtovací kleště Wieländer+Schill Xpress 800 určené pro průmysl jsou doporučeny pro síť elektrických vozů Tesla. Rozšířili tak stávající doporučení pro Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen a další přední výrobce automobilu.

Interaction hlásí historicky nejlepší výsledky
Interaction hlásí historicky nejlepší výsledky

Firma Interaction s.r.o. dosáhla v loňském roce historicky nejlepšího výsledku, když navýšila oproti roku 2015 obrat o 8%. Podařilo se jí to zejména díky novým aktivitám v oblasti nejen autolakýrnického odvětví, ale také v oblasti karosáren, průmyslu a OEM. Důležitým prvkem bylo také rozšíření produktového portfolia o několik významných značek a příchod nových zaměstnanců na […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!