Společnost Interaction uspořádala akci INSPIRACE 2017

3. července 2017, 17:46

Jako každý rok i letos společnost Interaction uspořádala tradiční akci INSPIRACE 2017, která byla zaměřena na karosárny. Účastníci si mohli prohlídnout sortiment od známých značek a načerpat nové zkušenosti z oboru.

Tradiční každoroční akce INSPIRACE
INSPIRACE 2017

Značky jako 3M, Dewalt, Teroson, Migatronic, Chicago Pneumatic, Facom si pro zúčastněné připravili praktické ukázky, prezentaci nářadí pro karosárny a praktické rady. Každý účastník si mohl jednotlivé stánky projít a nasbírat cenné informace. Otázky byly leckdy nelehké, ale partneři se s nimi poprali.

Celou akci spojili s neoficiálním otevřením nového Vzdělávacího a prezentačního střediska na centrále v Nupakách. Vybudovali středisko, které je plně k dispozici pro konání seminářů a prezentací, k dispozici nabízí mnoho produktů, které se využívají v klempírnách, lakovnách a servisech, a to vše na jednom místě.

Související články

Interaction vydal nový magazín Color Expert 1/2017
Interaction vydal nový magazín Color Expert 1/2017

Společnost Interaction vydala další číslo časopisu ColorExpert. Časopis, který vychází dvakrát během roku, přináší informace a zajímavosti o lakování a nejen o něm.

Společnost Interaction odstartovala Lakýrník Camp
Společnost Interaction odstartovala Lakýrník Camp

V polovině května odstartovala 5-týdenní akce firmy Interaction, která se snaží neustále nabízet nové a zábavné aktivity pro své lakýrníky. Proto přišla s nápadem konat prezentační akce svých významných dodavatelů v krásné atmosféře relaxačních kempů v pěti regionech po České republice.

Pomocníci pro karosárnu a lakovnu
Pomocníci pro karosárnu a lakovnu

Společnost Interaction s.r.o. přináší ve svém produktovém speciálu Ferdinand 04/2017 mimo jiné informace o pomocnících pro vaši karosárnu a lakovnu. Zabývá se profesionální leštičkou a přípravkem pro extrémně dlouhodobou ochranu laku.

CS představuje nový produkt s názvem CS Interace Pad Soft
CS představuje nový produkt s názvem CS Interace Pad Soft

Carsystem uvádí nové CS Interface Pads Soft 150 mm o tloušťce 5 mm a 10 mm.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!