Nový lak Spies Hecker – Rychlé schnutí na vzduchu

26. května 2014, 18:25

Výjimečný lesk v kombinaci se schnutím na vzduchu bez použití sušicí kabiny (úspora nákladů na energie více jak 70%) nebo velmi krátkými časy sušení – Nový vrchní průhledný lak Permasolid HS Speed Clear Coat 8800 vytváří naprosto brilantní povrch.

Spies Hecker vyvinul zcela nový vrchní průhledný lak založený na inovativní pojivové technologii. Ta zaručuje velmi rychlé schnutí na vzduchu a vytvrzení laku v neuvěřitelně krátkém čase klasickým způsobem za použití kabiny. Pouhých 5 minut sušení při teplotě objektu 60°C – to je TOP řešení, na které jste čekali. Už žádné prostoje v kabině, doby oprav se znatelně zkrátí a Vy exponenciálně zvýšíte efektivitu lakovny.

Snížená spotřeba energie
Nový lak lze upravit pomocí dvou tužidel tak, aby vyhovoval různým podmínkám sušení. Ať už se jedná o sušení v kabině při vysoké či nízké teplotě, nebo jde o schnutí na vzduchu při pokojové teplotě či přes noc, lak se flexibilně přizpůsobí té variantě, která Vám bude vyhovovat. Vy si zoptimalizujete jednotlivé pracovní procesy na lakovně a snížíte tak spotřebu energie.

Efektivní aplikace
Lak je určen pro řadu Hi-TEC a aplikuje se v 1,5 vrstvě. Je charakteristický velmi vyrovnaným rozlivem. Opravovaný díl po vysušení v kabině lze leštit již po 10 minutách po vychladnutí. Flexibilita se opět potvrzuje, neboť je vhodný jak pro celolak tak pro bodové opravy.

Lesk nové dimenze
Výsledný vzhled dosahuje nové úrovně, nabízí extrémní lesk, hloubku první třídy a velmi tvrdý povrch. "Mimořádný lesk připomíná zrcadlo. A doby schnutí jsou až neuvěřitelné," komentuje Otakar Herzog, vedoucí technického oddělení Interaction.

Společnost Interaction je právě ve fázi testování tohoto produktu ve svém školicím centru, kde jej technici podrobují různým zkouškám. Již nyní mohou potvrdit jeho výjimečné vlastnosti. Vrchní průhledný lak Permasolid HS Speed Clear Coat 8800 – brilantní, superrychlý a již nyní k dostání u Interaction.

www.interaction.cz

Související články

MMIR MASK AQUA TEC – Speciální maskovací fólie pro překrytí vozů se zbytkovou vlhkostí
MMIR MASK AQUA TEC – Speciální maskovací fólie pro překrytí vozů se zbytkovou vlhkostí

Tato nově vyvinutá fólie Carsystem pevně přiléhá k vozu a zabraňuje vniknutí prachu. Je voděodolná, odolná proti roztržení a není třeba další zakrytí po mokrém broušení. Nezanechává na voze skvrny způsobené zbytkovou vlhkostí a velmi dobře se řeže. Má vynikající přilnavost na všechny typy podkladových a vrchních průhledných laků. Další její vlastností je dobrá teplotní […]

Interaction: Broušení za mokra či za sucha?
Interaction: Broušení za mokra či za sucha?

Někteří z vás dávají v dnešní době stále ještě přednost mokrému broušení. A proč? Protože, když jste mistry svého oboru, dokážete za pomocí této techniky zbrousit povrch do dokonalého jemného vzhledu. Chce to velkou zručnost a také, přiznejte si, trpělivost. Tato léty zažitá a dnes již přežitá technika s sebou nese spoustu nevýhod. Zkusme si […]

Nové webové stránky Spies Hecker
Nové webové stránky Spies Hecker

Spies Hecker práve spustil nové webové stránky. Ty nabízí vylepšené prohlížení, intuitivní navigaci a moderní design. Podívejte se na www.spieshecker.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!