Interaction partnerem ŠKODA Service Challenge

30. května 2014, 13:50

V pátek 16. května proběhlo v Service Training Center v Kosmonosech mezinárodní finále soutěže ŠKODA Service Challenge. Letos poprvé se toto kolo týkalo také autolakýrníků. Celkem se tedy soutěžilo v sedmi kategoriích a účastníci pocházeli ze 33 zemí světa.

Vítězem autolakýrnické části se stal Pavel Pluhař, postupující z České republiky. Za ním se umístil náš soused ze Slovenska Pavol Hubáček. Třetí místo obsadil Robert Klaumünzner z Německa.

Společnost Interaction se nejen zúčastnila sobotního slavnostního vyhlášení, ale byla partnerem celé soutěže. Podílela se na přípravě disciplín pro kategorii autolakýrník a rovněž měla své zástupce v odborné mezinárodní porotě.

Související články

Autolakýrník junior 2014 – Známe vítěze
Autolakýrník junior 2014 – Známe vítěze

e dnech 28. – 30. dubna proběhlo v prostorách Servisního centra ŠKODA AUTO a. s., Kosmonosy národní finále známé soutěže Autolakýrník junior. Té se účastní vítězové školních kol, žáci třetích ročníků oboru Autolakýrník. Společnost Interaction, která již tradičně podporuje vzdělávání lakýrníků, se opět zapojila do celé soutěže jako jeden z partnerů. Podílela se na zajištění praktických […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!