Všestranný základový plnič Spies Hecker

30. července 2014, 16:04

Nový základový plnič Permasolid® HS Vario 5340 je multifunkční plnič, který lze efektivně použít také na plastové díly.

Pestrá škála aplikací
Lze jej aplikovat přímo na kov (ocel, zinek, hliník) nebo na všechny běžné používané plasty v kombinaci s přísadou na plasty Permasolid® 9060. Má mnohostranné použití, jako mokrá na mokrou nebo jako brusný základový plnič. Je vhodný pro bodové opravy i celolak. Je dostupný ve světlé šedé a černé barvě a skvěle se přizpůsobí podkladovému laku, navíc zlepšuje kryvost u problematických odstínu.

Vynikající vlastnosti
Pri aplikaci mokrá na mokrou má dobrý rozliv a absorpci přestřiku. Tento nový plnič je charakteristický vynikající přilnavostí a snadným broušením. Zároveň poskytuje skvělou antikorozní ochranu.

Rychlé časy sušení
Díky rychlému schnutí je brzy připraven pro přelakování všemi vrchními průhlednými laky Spies Hecker. Ať už se rozhodnete pro schnutí na vzduchu, sušení v kabině či pomocí infrazářiče, základový plnič Permasolid ® Vario HS 5340 je ideální produkt pro každý způsob sušení.

Nyní je ve fázi testování na školícím středisku. Již brzy bude k dostání výhradně u Interaction.

Související články

Nové webové stránky Spies Hecker
Nové webové stránky Spies Hecker

Spies Hecker práve spustil nové webové stránky. Ty nabízí vylepšené prohlížení, intuitivní navigaci a moderní design. Podívejte se na www.spieshecker.com.

Interaction: USI ITALIA slaví výročí
Interaction: USI ITALIA slaví výročí

Jak dobře víte, USI ITALIA se specializuje na výrobu stříkacích kabin a přípravných pracovišť pro automobily, a zařízení pro lakovací systémy používané pro průmyslové a individuální lakování. Co už možná nevíte, dokáže navrhnout a vyrobit takřka jakékoliv specifické zařízení, přesně dle přání zákazníka. V rámci letošních oslav výročí – 45 let od založení společnosti – […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!