Interaction: USI ITALIA slaví výročí

30. července 2014, 16:14

Jak dobře víte, USI ITALIA se specializuje na výrobu stříkacích kabin a přípravných pracovišť pro automobily, a zařízení pro lakovací systémy používané pro průmyslové a individuální lakování. Co už možná nevíte, dokáže navrhnout a vyrobit takřka jakékoliv specifické zařízení, přesně dle přání zákazníka. V rámci letošních oslav výročí – 45 let od založení společnosti – Vás chce Interaction seznámit právě s některými atypickými a unikátními realizacemi této špičkové společnosti.

ICAR

Umístění: Tunis

Zaměření: Průmyslová lakovací linka pro největšího výrobce autobusu v Tunisu

Druh technologie: Průmyslová instalace složená z třech lakovacích kabin pro nákladní vozy s rozměry 16+5 x 5,5 x 5,0 m (d x š x v), třech vstupních/topných jednotek RAC150TU-280KW-ES a jedné výstupní jednotky XP RAC150TU-345KW-ES. Dále obsahuje tři průmyslová přípravná pracoviště s rozměry 21 x 5,5 m (d x š) a kontrolní panel DGTouch.

Typ vstupu: Průjezdné kabiny s rolovacími vraty

Palivo: Přímé hoření – zemní plyn

 

TOSHIBA

Umístění: Brazílie

Zaměření: Lakovací linka pro průmyslové transformátory

Druh technologie: Průmyslová instalace složená z lakovací kabiny pro nákladní vozy s rozměry 12 + 6 x 8 x 8 m (d x š x v). Tři vstupní/topné jednotky RAC150TU-280KW-NE a tři výstupní jednotky s aktivním uhlím EC480/150. Kontrolní panel DGTouch.

Typ vstupu: Průjezdné kabiny s rolovacími vraty a střední/dělicí rolovací vrata

Palivo: Přímé hoření – zemní plyn

Související články

Všestranný základový plnič Spies Hecker
Všestranný základový plnič Spies Hecker

Nový základový plnič Permasolid® HS Vario 5340 je multifunkční plnič, který lze efektivně použít také na plastové díly. Pestrá škála aplikací Lze jej aplikovat přímo na kov (ocel, zinek, hliník) nebo na všechny běžné používané plasty v kombinaci s přísadou na plasty Permasolid® 9060. Má mnohostranné použití, jako mokrá na mokrou nebo jako brusný základový […]

Nové webové stránky Spies Hecker
Nové webové stránky Spies Hecker

Spies Hecker práve spustil nové webové stránky. Ty nabízí vylepšené prohlížení, intuitivní navigaci a moderní design. Podívejte se na www.spieshecker.com.

Unikátní instalace USI Italia
Unikátní instalace USI Italia

Minule jsme informovali o výročí společnosti a o zajímavých instalacích. Zde je další, která rozhodně stojí za zmínku: F16, HAWK, EUROFIGHTER Umístění: Spojené Arabské Emiráty Zaměření: Přípravné pracoviště a lakovací kabina pro kompletní letouny Druh technologie: A) Přípravné pracoviště s rozměry 17 x 15 m (d x š), vybaveno dvěma filtračními odsávacími jednotkami, dvěma odsávacími […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!