Kalendář Toplac 2015

2. února 2015, 15:07

Společnost Toplac se může i tento rok pochlubit originálním kalendářem TOPLAC 2015, který navazuje na volnou edici magické lakýrnice, která byly naprosto ojedinělým projektem v oblasti autoopravárenství a svou přirozenou krásou, jedinečnými scénami a nevtíravým vtipem nastavila laťku firemní kultury a prezentace velmi vysoko.

Také v aktuálním kalendáři se snoubí přirozená lidská krása, ladné ženské křivky a vypracovaná mužská těla s propracovanými designovými, automobilovými šperky několika generací. V prostředí tak technickém a málo romantickém, jakými jsou lakovna a karosárna, se podařilo týmům Toplac a RENOCAR vytvořit poetické zákoutí plné barev, které dává vyniknout moderní linii BMW i3 a lehce provokativnímu tetování kverulantské lakýrnice.

Oproti minulým ročníkům přibyly na kalendář také automobily, které se svojí podobou záměrně odlišují od standardních modelů z nabídek světových automobilek. Na „svědomí" má všechno parta nadšenců z realizačního týmu Prague Car Festival, jehož partnerem naše společnost Toplac již tradičně je. Právě nejlepší úpravci a vystavovatelé tak, jak je vyhodnotila porota této výjimečné akce, mohli zvěčnit své miláčky v mimořádném kalendáři, který nemá ve svém oboru konkurenci.

O tom, že se další ročník kalendáře Toplac podařil, svědčí nadšené reakce lidí z branže i nezaujatých diváků, kteří toto osobité dílo získali a mohli prostudovat. Na tomto místě se sluší poděkovat všem zúčastněným, kteří stáli před fotoaparátem i za ním, kteří dlouhé hodiny připravovali scény, domlouvali podrobnosti a poté vybírali nejpovedenější záběry a ladili barevná schémata, ale i těm, kteří se o nás v Brně starali a připravili skvělé zázemí, ve kterém mohly vznikat jedinečné záběry. A na rozdíl od mnoha jiných kalendářů, toto dílo reprezentuje Českou republiku v dalších zemích Evropy a severní Ameriky.

Pokud se chcete podívat na fotoreport z celé realizace, klikněte ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!