Nový lídr mezinárodního vzdělávání Spies Hecker

21. září 2015, 8:46

Novým manažerem oddělení vzdělávání a školení Spies Hecker pro Evropu, Střední východ a Afriku byl jmenován Evgeny Khmelev. Od léta působí na centrále Spies Hecker v německém Kolíně nad Rýnem, kde se podrobně seznámil s prostředím a svým týmem. Moderní školicí centrum Spies Hecker svou vybaveností nabízí vynikající prostředí pro vytváření nových strategií školení a realizaci nových nápadů.

Evgeny Khmelev, kvalifikovaný strojní inženýr, působil dříve jako technický specialista společnosti Axalta Refinish Systems ve východní Evropě, kde svými zkušenosti a dovednostmi podporoval lakovny od Kyjeva po Kamčatku. Zná tedy podrobně jak produkty Spies Hecker, tak je plně seznámen s potřebami lakoven. Nyní Khmelev přinesl své know-how a rozsáhlé praktické zkušenosti do Kolína nad Rýnem.

Khmelev společně se svým týmem se kromě školicích aktivit podílí také na vývoji a testování jednotlivých produktů, aplikačních technik, stejně jako na podpoře při zavádění nových produktů na trh v jednotlivých zemích.

„Mým cílem, zde v mezinárodním Školicím centru Spies Hecker, je neustále rozvíjet vzdělávání a reagovat na konkrétní situace v různých zemích, zacílené na individuální požadavky jak trhu, tak jednotlivých lakoven,“ říká Khmelev.

Jeden z jeho prvních projektů je testování nové vzdělávací koncepce Spies Hecker, kterou již brzy na českém trhu představí výhradní distributor, společnost Interaction s.r.o.

Související články

Permahyd® Hi-TEC – Profesionální oprava
Permahyd® Hi-TEC – Profesionální oprava

Správný postup při opravě laku. Před začátkem opravy určete správný odstín. Očistěte povrch s Permaloid® odstraňovačem silikonu 7010. Poškozené místo obruste pomocí excentrické brusky. Doporučená hrubost je P180–240. Očistěte povrch s Permaloid® odstraňovačem silikonu 7010. Před aplikací základového materiálu zamaskujte okolí poškozeného místa. Poškozenou oblast základujte s Priomat® 1K reaktivním základem 4085. Odvětrání po aplikaci […]

SATAjet® 5000 B Chopper – Pro pocit svobody
SATAjet® 5000 B Chopper – Pro pocit svobody

Po uvedení nové vysoce výkonné stříkací pistole SATAjet 5000 B minulý podzim, nabízí SATA tento model nyní poprvé ve speciálním designu. SATAjet 5000 B Chopper zprostředkovává motorkářům a fanouškům filmového hitu „Easy Rider“, dobrodruhům a lidem s benzínem v krvi, životní pocit svobody a nezávislosti. Stejně jako u všech předchozích speciálních modelů z "výrobny pistolí" […]

KLEENGUARD* A30 ochranná kombinéza – pohodlná, prodyšná, spolehlivá
KLEENGUARD* A30 ochranná kombinéza – pohodlná, prodyšná, spolehlivá

Nová, ergonomicky tvarovaná a lehká kombinéza byla navržena ke snížení rizika úrazů a nemocí z povolání při práci, nabízí vyšší úroveň pohodlí a dobře padne. Poskytuje pohodlné nošení po delší dobu, zajišťuje vhodnou ochranu proti kapalinám a částicím. Je bez silikonu a s nízkým vlákněním pro kritická prostředí. Nabízí výjimečnou ochranu proti barvám na bázi […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!