Servind přináší Produkt měsíce března: Ochrana interiéru vozů od společnosti Horn & Bauer

22. února 2016, 21:52

Společnost Servind nabízí řadu produktů k ochraně vozidel a jejich interiérů nejen při lakování, ale i při opravách na mechanické dílně či v karosárně. Jednou z novinek z této oblasti je fólie na ochranu interiéru vozidla 4v1 od německé firmy Horn & Bauer.

Tato společnost je významným výrobcem průmyslových a technických fólií a obalů, potravinářských obalů a systémů na ochranu vozidel v autoopravárenství. Velkou výhodou řešení 4v1 je rychlá a snadná instalace ochrany interiéru zákaznického vozu při návštěvě autoservisu. V prostoru příjmu oprav si technik odtrhne jeden útržek z fólie, který pak jednoduše použije na ochranu sedadla řidiče, koberečku, řadicí páky a madla ruční brzdy. Na volant pak již stačí pouze aplikovat povlak volantu. 

Ochrana interiéru zákaznických vozidel během návštěvy autoservisu není dnes zajisté žádnou novinkou. Nejenom precizně provedená oprava ale i neušpiněný interiér vozu je vizitkou profesionálního autoservisu. U většiny automobilek je i povinným kritériem při průchodu vozu dílnou. Na trhu existuje mnoho řešení, která jsou však většinou nepraktická tím, že odpovědný pracovník musí v interiéru instalovat několik samostatných prvků, jakou je například igelitový návlek na sedačku, papírová podlážka na ochranu koberečku, jednotlivé povlaky, případně smršťovací fólie, na volant, řadicí páku a madlo ruční brzdy. Oproti tomu ochrana interiéru 4v1 od společnosti Horn & Bauer nabízí rychlou a snadnou manipulaci.

Od začátku března do poloviny dubna si autoservisy v rámci akce „Produkt měsíce března“ mohou pořídit balíček pro ochranu interiéru vozu za zvýhodněnou cenu. Při zakoupení dvou rolí, které obsahují po 200 kusech ochranné fólie interiéru, zákazník navíc získává sadu 250 kusů vícerázového ochranného návleku na volant a k tomu praktický držák pro uchycení role 4v1 na zeď. Podrobné informace o právě nabízené novince, ale i jiných zajímavých produktech, získáte přímo u obchodníků Servind nebo na internetových stránkách www.servind.com.

Související články

Servind: Míchací tyčinky Turbomix Paintsaver™ pro rychlé a efektivní míchání barev
Servind: Míchací tyčinky Turbomix Paintsaver™ pro rychlé a efektivní míchání barev

Celosvětové působící koncern EMM s hlavním sídlem v Nizozemsku,  jehož výhradním dovozcem do České republiky je od začátku letošního roku společnost Servind, uvádí právě v těchto dnech pod svou značkou Colad i novou generaci inovovaných míchacích tyčinek. Jejich velkou výhodou je rychlé a efektivní míchání barev.  

Servind: Nové verze brusky Mirka® PROS
Servind: Nové verze brusky Mirka® PROS

Finský producent brusiva, leštění a strojků pro broušení a leštění Mirka, který je na českém a slovenském trhu výhradně zastoupen společností Servind, rozšiřuje svůj sortiment. Na začátku roku 2016 budou na trh uvedeny další dvě verze brusky Mirka® PROS (Mirka® PROS 550DB 125 mm s odsávacím vakem a zdvihem 5,0 mm a Mirka® PROS 650DB 150 mm s odsávacím […]

Brusivo Mirka přináší prvotřídní nářadí do vaší lakovny
Brusivo Mirka přináší prvotřídní nářadí do vaší lakovny

Společnost Servind, který je výhradním dovozcem finského výrobce brusiva, leštění a nářadí Mirka na český a slovenský trh, přináší svým zákazníkům tradiční jarní akci na brusivo Mirka. K nejoblíbenějším řadám kotoučků o průměru 150 mm Gold, Q.Silver Ace a brusivu na mřížce pro bezprašné broušení Abranet během dubna a května autolakovny získají v rámci velkých […]

Polarshine® 5: Nová lešticí pasta Mirka pro odstraňování hologramů
Polarshine® 5: Nová lešticí pasta Mirka pro odstraňování hologramů

Společnost Servind, který je výhradním dovozcem finského výrobce brusiva, leštění a nářadí Mirka, přináší se začátkem jara novinku do oblíbené řady produktů leštění Polarshine. Polarshine® 5 je nejnovějším členem rodiny lešticích a brusných past Mirka na vodní bázi. Nový vlastní produkt byl vyvinut za účelem dosažení maximálního vysokého lesku všech odstínů barev a laků. Tato […]