Míchací zařízení Axalta Irus

22. května 2023, 15:37

Nedlouho po představení zcela autonomního dávkovacího zařízení Alfa, pro plně automatickou přípravu barev, představuje firma Servind další automatické míchací zařízení pro urychlení a zefektivnění přípravy barvy pro lakovací zakázky. 

Axalta Coating System představila 11. května 2023 novinku Axalta Irus Mix. Jedná se o rychlé, efektivní a plně automatizované zařízení pro míchání autoopravárenských barev. Axalta Irus Mix poskytuje vysoce přesné barvy a využívá zcela nových inovativních obalů, maximalizuje zisk a poskytuje výhody za cílem uspět na náročném autoopravárenském trhu. Společnost představila novou technologii v Amsterdamu v Nizozemsku.

Axalta Irus Mix dokončuje jednoduchý tříkrokový proces digitální správy barev Axalta Irus: Scan – Find – Mix. Nová technologie umožňuje zákazníkům pracovat efektivněji, ziskověji a udržitelně. V rámci exkluzivního partnerství se společností SANTINT, předním světovým výrobcem zařízení, Axalta řídila koncept, vývoj, design a konstrukci zařízení Axalta Irus Mix.

Axalta Irus Mix poskytuje čtyři klíčové výhody

Časová výhoda – Jedná se o rychlý, výkonný a plně automatický míchací stroj. Na základě zkoušek společnosti Axalta mohou zákazníci v oblasti opravárenských nátěrů eliminovat práci s mícháním.

Optimalizace práce – Velmi jednoduchá možnost použití zařízení, které nemusí být během samotného dávkování a míchání obsluhováno technikem. Tento proces umožňuje lakýrníkům provádět produktivní úkony během míchání barvy.

Výhody snížení odpadu – Navrženo tak, aby fungovalo s inovativním systémem dóz společnosti Axalta, není třeba doplňovat nebo přelévat produkt do speciálních nádob. Dózy jsou navíc opatřeny přesnými dávkovacími víčky, které poskytují přesnou barvu bez zbytečného odpadu.

Udržitelnost – Systém dóz je vyroben z 50 % z recyklovaného plastu, což podtrhuje trvalý závazek k udržitelnosti. Prémiové kvality báze Standoblue jsou k dispozici v těchto dózách pouze pro zařízení Axalta Irus Mix.

Axalta Irus Mix bude uváděn do prvních evropských lakoven v druhé polovině roku 2023.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!