Kongres FIGIEFA/SDCM ve Varšavě

22. srpna 2011, 0:00

Dne 29. září 2011 se bude konat ve Varšavě Kongres FIGIEFA/SDCM. Kongres sdružení FIGIEFA, které je reprezentantem evropského nezávislého trhu s náhradními automobilovými díly, se poprvé uskuteční v Polsku, a také poprvé v regionu střední a východní Evropy.

Kongresu se zúčastní asi 40 zahraničních hostů – orgány sdružení FIGIEFA, zástupci členských organizací, a také zástupci evropských nadnárodních společností působících na nezávislém trhu. Očekává se také asi 200 hostů z Polska, manažerů a ředitelů společností z automobilového trhu (distributoři a výrobci).Mezi řečníky bude také zástupce Generálního ředitelství pro hospodářskou soutěž při Evropské komisi, část bude také věnována odborné pracovní skupině CARS 21.

Poslední rok byl velmi důležitým pro automobilový průmysl. V červnu, uplynul rok od zavedení nové právní úpravy pro oblast servisu a oprav motorových vozidel včetně distribuce náhradních dílů – Nařízení Komise (EU) čís. 461/2010, tzv. bloková výjimka. A před několika týdny zveřejnila Evropská komise změnu nařízení Euro 5.

Mezinárodní informačně-analytický portál MotoFocus patří mezi hlavní mediální partnery společně s médii Puls Biznesu a Servis Motoryzacyjny. Hlavním partnerem je firmy Castrol, mezi další partnery patří firmy cat a febi Bilstein.

Pokud máte zájem se kongresu zúčastnit, další informace, podmínky a přihláška – ZDE.

FIGIEFA je mezinárodní federace zastupující zájmy nezávislých distributorů automobilových náhradních dílů a součástí. FIGIEFA zastupuje 27 členských sdružení po celém světě. Jejím cílem je zachovat svobodnou hospodářskou soutěž ve výrobě, dodávkách a distribuci automobilových náhradních dílů a zajistit spravedlivý přístup k technickým informacím.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!