Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati

21. listopadu 2016, 12:44

Společnost Maserati vybrala pneumatiky Bridgestone pro nový model Levante, historicky první SUV této luxusní značky.

SUV s pohonem všech kol začalo vyjíždět z bran závodu Mirafiori nedaleko Turína v květnu 2016 na pneumatikách Bridgestone Dueler H/P Sport s rozměrem 255/60 R 18 108W.

Bridgestone vyvinul pneumatiku Dueler H/P Sport speciálně pro moderní vysokovýkonná SUV. Konstrukce dezénu vychází ze sportovní pneumatiky Potenza, aby mohl Bridgestone nabídnout řidičům vysokou úroveň citlivosti řízení, ovladatelnosti na mokru a jízdního komfortu, který očekávají od nejluxusnějších modelů SUV na světě. Pneumatika nese označení „MGT“, které dokládá její schválení značkou Maserati pro prvovýbavu vozidel s logem trojzubce.

Christophe de Valroger, viceprezident společnosti Bridgestone Europe, zodpovědný za prvovýbavu, k tomu říká: „Bridgestone je poctěn, že byl vybrán jako dodavatel pro elegantní nové SUV Maserati Levante. Pneumatika Dueler H/P Sport poskytuje nejvyšší úroveň zážitků z jízdy na silnici a jsme přesvědčeni o tom, že to řidiči maximálně ocení.“

Smlouva společnosti Bridgestone o dodávkách pneumatik pro model Levante navazuje na dlouhodobou spolupráci se značkou Maserati, kterou Bridgestone zahájil začátkem tohoto tisíciletí vývojem inovativní 18“ pneumatiky typu „run flat“ (RFT) pro Maserati Quattroporte V.

Související články

Bridgestone na výstavě EICMA 2016
Bridgestone na výstavě EICMA 2016

Bridgestone se vrací na výstavu EICMA, která probíhá ve dnech 8. až 13. listopadu v Miláně, s atraktivní expozicí, v níž jako hvězdy září prémiové silniční pneumatiky Battlax a terénní pneumatiky Battlecross MX, společně se dvěma výjimečnými novými pneumatikami, které jsou na výstavě EICMA představeny poprvé. Nová pneumatika Battlecruise H50 pro americké vidlicové dvouválce První […]

Bridgestone se vrací na svahy v rámci podpory Světového poháru v alpském lyžování
Bridgestone se vrací na svahy v rámci podpory Světového poháru v alpském lyžování

Bridgestone prodloužil smlouvu se Světovým pohárem v alpském lyžování (Audi FIS Ski World Cup) i pro nadcházející zimní sezony. Největší společnost na světě, vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty, bude během sezony 2016/2017, která je jubilejní padesátou sezonou Světového poháru v alpském lyžování (Audi FIS World Cup), sponzorovat 17 podniků Světového poháru v 7 evropských zemích. […]

Sportovní pneumatiky Bridgestone s technologií run-flat pro nový model Giulia
Sportovní pneumatiky Bridgestone s technologií run-flat pro nový model Giulia

V říjnu a listopadu bude na pobočkách Auto Kelly probíhat Podzimní Road Show garážového vybavení 2016. Více na www.autokelly.cz.

Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h
Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h

Společnost Corporation (Bridgestone) bude dodávat pneumatiky POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) a TURANZA T005 RFT pro standardní výbavu modelu Lexus LC500/LC500h, nového luxusního kupé, které bude uvedeno na trh v roce 2017.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!