Bridgestone na výstavě EICMA 2016

9. listopadu 2016, 12:43

Bridgestone se vrací na výstavu EICMA, která probíhá ve dnech 8. až 13. listopadu v Miláně, s atraktivní expozicí, v níž jako hvězdy září prémiové silniční pneumatiky Battlax a terénní pneumatiky Battlecross MX, společně se dvěma výjimečnými novými pneumatikami, které jsou na výstavě EICMA představeny poprvé.

Nová pneumatika Battlecruise H50 pro americké vidlicové dvouválce

První světovou premiérou letošního podzimu je nová speciální pneumatika Battlecruise H50, která byla vyvinuta pro maximální potěšení z jízdy na americkém motocyklu s vidlicovým dvouválcem. Bridgestone použil při vývoji pneumatiky H50 své nejlepší technologie pro motocyklové pneumatiky s cílem dosáhnout snadné ovladatelnosti, nejvyšší úrovně přilnavosti na mokru i suchu a dlouhé životnosti.

Pneumatikami Battlecruise H50 je v expozici na EICMA vybaven motocykl Harley-Davidson Forty-Eight v úpravě od společnosti Thunderbike, která patří mezi největší úpravce motocyklů této značky v Evropě.

Nová pneumatika Battlecross X10 zvládne všechny výzvy v písku

Bridgestone rozšiřuje druhou premiérou na výstavě EICMA 2016 novou generaci řady pneumatik Battlecross MX. Pneumatikou Battlecross X10 do písečného terénu bude v expozici vybaven motocykl Kawasaki KX450.

Bridgestone zvýšil u pneumatiky Battlecross X10 úroveň trakce a ovladatelnosti vývojem nového dezénu s nízkoprofilovými bloky a zvýšením možnosti deformace bloků pneumatik. Výsledkem je větší hranový efekt při jízdě v písku. Pneumatika X10 s vynikající úrovní trakce byla vyvinuta ve spolupráci s nejlepšími profesionálními jezdci na motokrosovém závodním okruhu a je nyní k dispozici pro všechny motokrosové jezdce bez ohledu na úroveň jejich jezdeckých dovedností.

Obě nové pneumatiky budou představeny novinářům na tiskové konferenci, která se uskuteční 9. listopadu ve 14 h v expozici Bridgestone (hala 2 – stánek Q26).

V expozici Bridgestone na výstavě EICMA budou na motocyklech vystaveny rovněž následující pneumatiky:

Radiální pneumatika Battlax SC1, vyvinutá pro vysokovýkonné skútry, jako je například Yamaha T-Max, který bude k vidění na výstavě v Miláně. Bridgestone převzal konstrukční prvky svých pneumatik řady Hypersport a přizpůsobil je požadavkům na řadu pneumatik SC. Jezdci na velkých skútrech si tak mohou užívat novou úroveň sportovní ovladatelnosti.

Battlax Adventure A40, průkopnická radiální pneumatika Bridgestone pro jízdu po nezpevněných cestách, je odolná a spolehlivá pneumatika, která jezdce podpoří na jakémkoli povrchu i v jakémkoli počasí. Na výstavě je prezentována v kombinaci s motocyklem BMW R1200GS.

Speciální pneumatika Battlax Hypersport S21 na novém elektrickém motocyklu Saroléa SP7. Bridgestone je aktivním partnerem společnosti Saroléa a podporuje vývoj trvale udržitelnější mobility. Ale ekologický neznamená pomalý, protože elektrický motocykl SP7, homologovaný již pro silniční provoz, dokáže jet rychlostí až 270km/h.

Související články

Bridgestone se vrací na svahy v rámci podpory Světového poháru v alpském lyžování
Bridgestone se vrací na svahy v rámci podpory Světového poháru v alpském lyžování

Bridgestone prodloužil smlouvu se Světovým pohárem v alpském lyžování (Audi FIS Ski World Cup) i pro nadcházející zimní sezony. Největší společnost na světě, vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty, bude během sezony 2016/2017, která je jubilejní padesátou sezonou Světového poháru v alpském lyžování (Audi FIS World Cup), sponzorovat 17 podniků Světového poháru v 7 evropských zemích. […]

Sportovní pneumatiky Bridgestone s technologií run-flat pro nový model Giulia
Sportovní pneumatiky Bridgestone s technologií run-flat pro nový model Giulia

V říjnu a listopadu bude na pobočkách Auto Kelly probíhat Podzimní Road Show garážového vybavení 2016. Více na www.autokelly.cz.

Bridgestone na Pařížském autosalonu 2016
Bridgestone na Pařížském autosalonu 2016

Největší společnost na světě, vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty, se vrací do Paříže s velkými inovacemi a zve širokou veřejnost k návštěvě své expozice, v níž budou veškeré novinky vystaveny. Expozice s výstavní plochou 360m² (Bridgestone, hala 1, stánek 202) bude zaměřena na nejnovější plody vývoje značek Bridgestone a Firestone v Evropě. Mezi ně patří […]

Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati
Pneumatiky Bridgestone vybrány pro první SUV značky Maserati

Společnost Maserati vybrala pneumatiky Bridgestone pro nový model Levante, historicky první SUV této luxusní značky. SUV s pohonem všech kol začalo vyjíždět z bran závodu Mirafiori nedaleko Turína v květnu 2016 na pneumatikách Bridgestone Dueler H/P Sport s rozměrem 255/60 R 18 108W. Bridgestone vyvinul pneumatiku Dueler H/P Sport speciálně pro moderní vysokovýkonná SUV. Konstrukce […]

Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h
Bridgestone bude dodávat pneumatiky run-flat pro prvovýbavu modelu Lexus LC500/LC500h

Společnost Corporation (Bridgestone) bude dodávat pneumatiky POTENZA S001L Run-Flat Technology (RFT) a TURANZA T005 RFT pro standardní výbavu modelu Lexus LC500/LC500h, nového luxusního kupé, které bude uvedeno na trh v roce 2017.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!