Podle čtenářů časopisu Autozeitung je Continental top značkou

31. března 2017, 11:48

Čtenáři časopisu Autozeitung při volbě „top značek 2017“ opět zvolili Continental neoblíbenější značkou pneumatik. Tím značku z Hannoveru umístili podeváté v řadě na první pozici mezi výrobci pneumatik.

Z 12.500 zúčastněných čtenářů hlasovalo pro značku Continental 47,9% čtenářů, tzn. téměř každý druhý. Značka, která se umístila na druhém místě, získala pouhých 29,2% hlasů. Čtenáři časopisu Autozeitung byli na podzim loňského roku vyzváni k volbě „top značek 2017“. Hlasování se zúčastnily mezinárodní značky z devíti kategorií v souvislosti s automobilem.

„Velice nás těší důvěra, kterou čtenáři časopisu Autozeitung projevují naší prémiové značce a našim prémiovým výrobkům,“ řekl Frank Jung, vedoucí oddělení marketingu a prodeje pneumatik pro osobní automobily společnosti Continental pro oblast DACH, k ocenění. „Kromě výsledků našich letních a zimních pneumatik v testech pneumatik časopisu Autozeitung, jež jsou excelentní již mnoho let, je do tohoto velmi dobrého hodnocení zahrnuta jistě i velmi vysoká účast s cca třetinovým podílem na trhu při výbavě všech nových vozidel v Evropě. Časopis Autozeitung dokonce nominuje pro všechny testy vozidel vždy explicitně výrobce pneumatik. Kromě toho značná část čtenářů do svého hodnocení jistě zahrnula i své vlastní zkušenosti s našimi výrobky.“

Související články

ContiPremiumContact 5 s technologií ContiSeal je vítězem v testu
ContiPremiumContact 5 s technologií ContiSeal je vítězem v testu

V testu letních pneumatik odborného časopisu „Gute Fahrt“, s důrazem na vozidla koncernu VW, obsadila pneumatika ContiPremiumContact 5 s technologií ContiSeal první místo.

Letní pneumatika PremiumContact 6 přesvědčuje v testu
Letní pneumatika PremiumContact 6 přesvědčuje v testu

Letní pneumatika od společnosti Continental se kvalifikovala jako vítěz první testovací fáze do finále a na trhu je ihned dostupná v 70 provedeních od 16 do 21 palců.

Continental získal ocenění Výrobce pneumatik roku
Continental získal ocenění Výrobce pneumatik roku

Během závěrečného večera na veletrhu Tire Technology Expo 2017, který se konal ve dnech 14. až 16. února v Hannoveru, získala společnost Continental od odborného časopisu „Tire Technology International“ se sídlem ve Velké Británii ocenění Výrobce pneumatik roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!