Celoroční pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 získaly více než 54 homologací

25. července 2017, 10:22

Od prvního představení před necelými dvěma lety již celoroční pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 získaly více než 54 homologací pro 27 platforem deseti různých prvovýrobců. Jedná se např. o Audi, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Renault, Seat, Škoda, Smart a Volkswagen.

Vector 4Seasons SUV Gen-2 - 255-55 R18<br /> Mid-Quality
Vector 4Seasons SUV Gen-2

Od poloviny sedmdesátých let je společnost Goodyear nejdůležitějším výrobcem celoročních pneumatik, které jsou v celém oboru jedním z nejrychleji rostoucích segmentů.  Řidiči stále více hledají spolehlivé pneumatiky, které by jim nabídly vynikající výkonnost a zbavily je starostí při jakýchkoli klimatických podmínkách během celého roku.

Prvotřídní kvalitu a výkonnost pneumatik Vector 4Seasons Gen-2 potvrzují také nezávislé testy celoročních pneumatik renomovaných automobilových časopisů jako například Auto-Bild, Auto Express a Auto, Motor und Sport. Pneumatiky jsou pověstné díky své vynikající přilnavosti na mokrých i suchých vozovkách, skvělé ovladatelnosti na sněhu a výborné hodnotě valivého odporu.

Jsme velice hrdí na to, že pro přední výrobce automobilů jsou Vector 4Season Gen-2 v posledních dvou letech pří výběru celoročních pneumatik nejlepší volbou,” řekl Nick Harley, výkonný ředitel společnosti Goodyear pro originální výbavu osobních vozidel v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika.Celoroční pneumatiky jsou stále oblíbenější a Goodyear Vector 4Season Gen-2 s jejich pokročilou konstrukcí a technologií nabízí vysokou kvalitu řidičům, kteří chtějí, aby na jejich vozidle byly pneumatiky výkonné skutečně po celý rok.”

Související články

SealTech jako řešení pro prodloužení provozuschopnosti vozidla po defektu
SealTech jako řešení pro prodloužení provozuschopnosti vozidla po defektu

Společnost Goodyear oznamuje, že její několikrát oceněné vysoce výkonné pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 3, vybavené nejnovější technologií značky Goodyear – SealTech, schválila automobilka Volkswagen jako originální výbavu svého nového modelu Arteon.

Goodyear obouvá vozy automobilky Jaguar
Goodyear obouvá vozy automobilky Jaguar

Společnost Goodyear oznámila, že si ji automobilka Jaguar Land Rover vybrala jako dodavatele originální výbavy pro nové modely Jaguar F-PACE, Land Rover Discovery a Range Rover Velar.

Nové Wrangler All-Terrain Adventure od Goodyearu zvítězily v testu
Nové Wrangler All-Terrain Adventure od Goodyearu zvítězily v testu

Pneumatiky Wrangler All-Terrain Adventure 265/65 R17 společnosti Goodyear obsadily první místo ve srovnávacím testu univerzálních pneumatik časopisu DriveOut Magazine. Ze všech sedmi testovaných pneumatik se nové silniční/terénní pneumatiky z produkce Goodyearu umístily nejlépe s celkovým výsledkem 97,46 %. Poskytly tak svědectví o výsledku neustálých inovací značky Goodyear a jejích dlouholetých zkušenostech v segmentu 4×4.

Ideální pro terén i silnici – nová pneumatika od Goodyearu
Ideální pro terén i silnici – nová pneumatika od Goodyearu

Wrangler All-Terrain Adventure jsou pneumatiky houževnaté, odolné, ideální pro terén i na silnici. Vozy SUV díky novince od Goodyearu nepřekvapí žádný povrch.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!