Jacek Pryczek byl jmenován do vedení společnosti Goodyear Dunlop pro střední Evropu

15. prosince 2013, 20:50

Jacek Pryczek, současný výkonný ředitel společnosti Goodyear pro polský a ukrajinský trh, byl jmenován výkonným ředitelem pro střední Evropu. Nahradí na pozici Thierryho Villarda, který byl s okamžitou účinností jmenovaný do funkce výkonného ředitele pro australský a novozélandský trh. Jacek Pryczek bude dohlížet na řízení klastru střední a jihovýchodní Evropa (CSEE) a bude hlavou nově vytvořeného klastru střední Evropa, který zahrnuje CSEE, Polsko a Ukrajinu.

Jacek Pryczek začal svou kariéru v pneumatikářském průmyslu v roce 1994 ve společnosti Debica SA, Polsko, jeden rok před převzetím této společnosti společností Goodyear. Do roku 2006 vykonával několik pozic ve společnosti Debica – v divizi nákup, prodej a marketing, také jako člen představenstva a rovněž jako ředitel prodeje ve společnosti Goodyear Dunlop Polsko. V roce 2006 byl Jacek jmenován generálním ředitelem společnosti Goodyear pro region Střední východ a Afrika. V lednu 2008 byl jmenován výkonným ředitelem pro polský a ukrajinský trh a souběžně zastával funkci předsedy představenstva a CEO společnosti Debica SA.

Thierry Villard vedl region CSEE a společnost Goodyear Dunlop Sava Tires od roku 2010. Po celou dobu udržoval společnost na pozici jednoho z předních výrobců pneumatik v této části Evropy. „Jsme velmi vděční za Thierryho silné vedení v průběhu posledních let a přejeme mu, aby se mu i nadále dařilo skvěle v rámci rodiny Goodyear,“ řekl Darren Wells, prezident společnosti Goodyear EMEA, ke jmenování Thierryho Villarda do nové funkce.

Související články

Změny na vysokých manažerských pozicích ve společnosti Goodyear
Změny na vysokých manažerských pozicích ve společnosti Goodyear

Společnost Goodyear Tire & Rubber Company oznamuje, že její představenstvo zvolilo čtyři členy z vedení společnosti do nových pozic. Tyto personální změny vstoupí v platnost od 1. 12. 2013. Výkonný viceprezident a finanční ředitel Darren R. Wells byl jmenován ředitelem obchodní divize Goodyear pro Evropu, Střední východ a Afriku (Europe, Middle East, and Africa – […]

Nový Mercedes-Benz CLA 45 AMG vyráží na silnice na pneumatikách Dunlop
Nový Mercedes-Benz CLA 45 AMG vyráží na silnice na pneumatikách Dunlop

Dunlop, přední světový výrobce výkonných a vysoce výkonných pneumatik, oznamuje, že sportovní pneumatika Sport Maxx RT byla zvolena za součást oficiálního vybavení nového modelu CLA 45 AMG. Mercedes-Benz CLA bude vybavený pneumatikami Dunlop Sport Maxx RT o rozměru 235/35ZR19 91Y XL MO, které byly speciálně navrženy pro toto sportovní kupé. S výkonem vrcholícím na úrovni 265 […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!