Dunlop zdvojnásobil počet svých fanoušků na Facebooku

19. června 2014, 14:04

Výrobce pneumatik Dunlop oznamuje, že jeho facebookovská stránka dosáhla metu 200.000 fanoušků a jejich počet nadále roste. Počet fanoušků se doslova zdvojnásobil, jelikož to bylo přesně před rokem, kdy stránka zaznamenala 100.000 fanouška.

„Značka Dunlop je velmi známá díky svým závodním a vysoce výkonným pneumatikám, které jsou navrhovány a vyráběny pro milovníky řízení,“ říká Hans Vrijsen, marketingový ředitel Goodyear Dunlop EMEA. „To hraje klíčovou roli při rozšiřování povědomí o naší facebookovské stránce. Víme, že automobiloví nadšenci jsou propojení s každou částí svého vozu a 100.000 nových fanoušků, které jsme získali během posledního roku, je pro nás uznáním, že značka Dunlop patří mezi důležité hráče v tomto odvětví".

Facebookovská stránka Dunlop není pouze místem, kde se potkávají řidiči se zálibou ve sportovní jízdě, nýbrž obsahuje také řadu zajímavých odkazů. Stránka zaznamenala velký zájem fanoušků u příspěvků, které se odkazoval na výsledky testů nejnovější zimní pneumatiky Dunlop Winter Response 2, stejně jako při uvedení letní pneumatiky Street Response 2.

Další vlny zájmů si značka Dunlop připsala díky jejímu působením v motorsportu, kdy fanoušci přibývali v souvislosti s 24hodinovými závody v Le Mans a na Nürburgringu, se závody britských cestovních automobilů, či mnoha různými závody motocyklů napříč Evropou. Nové obutí pro sportovní automobily jako jsou Mercedes-Benz A 45 AMG a CLA 45 AMG rovněž přispělo k zvýšení počtu fanoušků facebookovské stránky Dunlop.

Dunlop lze na Facebooku najít na adrese http://www.facebook.com/dunlop

Tisková zpráva Goodyear Dunlop Tires Czech s. r. o.

Související články

Dunlop se stává oficiálním partnerem AMG Driving Academy
Dunlop se stává oficiálním partnerem AMG Driving Academy

Značka Dunlop se stala oficiálním partnerem AMG Driving Academy pro sezónu 2014/2015. Toto partnerství je dalším krokem probíhající spolupráce mezi divizí Mercedes AMG a výrobcem pneumatik Dunlop, dvěma značkami dodávajícími na trh vysoce výkonné produkty. Značky Mercedes AMG a Dunlop spolupracovaly již v minulosti, kdy společně dosáhly mnoha úspěchů v motoristických aktivitách. Od roku 2011 […]

Gautier Paulin a Dunlop dominovali Motokrosu národů 2014
Gautier Paulin a Dunlop dominovali Motokrosu národů 2014

Motokros národů 2014 byla napínavou událostí plnou tvrdých soubojů, které určily šampiony pro rok 2014. Gautier Paulin a Steven Frossard, obouvající pneumatiky Dunlop na motocyklech značky Kawasaki, byli dvěma závodníky ze tříčlenného vítězného družstva Francie. Paulin, který byl nejrychlejší v kvalifikaci, zvítězil v obou závodech, kterých se zúčastnil. Americký tým, jehož všichni jezdci obouvají pneumatiky […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!