Premiéra v servisní zóně Rally Příbram 2014

3. listopadu 2014, 16:42

Při letošním závěrečném podniku MMČR byla v servisní zóně na letišti Dlouhá Lhota k vidění jedna zajímavá novinka. Ihned u vjezdu do areálu servisních stání mechaniků pořadatelé vyhradili místo pro firmu Golemtech, která se zabývá pneuservisní technikou a rally podporuje dlouhé roky. Připraven však nebyl klasický prezentační či prodejní stánek, ale celé to bylo pojaté velmi originálně.

„O podpoře Rally Příbram jsme uvažovali již delší dobu, ale když nás letos oslovili přímo pořadatelé, rychle jsme souhlasili a začali přemýšlet, jakou formou to pojmout. Tento konkrétní nápad vzešel mimo řečí od Štěpána Zabloudila (vicemistr ČMPR 2014_Subaru Impreza) a nám to přišlo přesně ono!“

O co tedy šlo?
Na stánku jste tak nepotkali klasické  uhlazené obchodní zástupce,  ale techniky ve špinavých montérkách, kteří s sebou přivezli kompletní pneuservisní pracoviště,  místo rozdávání propisek tak celý den přezouvali závodníkům kola a to úplně zdarma! „Z počátku jsem se báli, že s sebou vezeme centrálu zbytečně a celý víkend prosedíme. Bylo nám jasné, že velké teamy tohle mají vyřešené, ale chtěli jsme spíše pomoci těm menším teamu bez velkých sponzorů, kteří si to často táhnou úplně sami a všichni víme, jak je to v dnešní době náročné. V sobotu ráno jsme  obešli celé depo, abychom se představili a s překvapením jsme zjistili, že hodně ze servisáků naši firmu nejen zná, ale v mnoha případech dokonce mají naše vyvažovačky nebo zvedáky v dílnách. V osm hodin už jsme tak měli na zouvačce první sadu kol a v jednu chvíli se vytvořila taková fronta, že nás pořadatelé usměrňovali, abychom hlídali volný průjezd na rychlosky. Nebyli jsme si jisti, jak nás okolí přijme, trochu víc jsme znali jen Emila Trinera, který u nás na firmě několikrát byl, ale nakonec byli všichni přátelští a přišel nás pozdravit i sám úřadující šampion“ – popisuje nadšeně průběh jeden z techniků Richard Vejdělek.

O přezouvání byl nakonec velký zájem
„Nakonec jsem centrálu za víkend téměř nevypínali. V sobotu jsme přezuli 7 sad a v neděli ještě o dvě více. Dokonce prý proběhlo i jedno lepení průrazu gumy, což by mě velmi zajímalo, jak závodní guma unesla. Od naší firmy nikdy neuvidíte billboardy u silnice, inzeráty v časopisech či nějaké rozdávání laciných dárků, na tuhle cestu prostě nevěříme. Raději přispěju organizátorům rally za pronájem a našim technikům  víkendové přesčasy, stojí to stejně, ale z téhle varianty máme lepší pocit i když to pomůže jen pár posádkám.“ dodává obchodní ředitel.

Firma měla na akci velké množství pozitivních reakcí, letos by se ještě ráda přestavila na Setkání mistrů v Sosnové. Podle zájmu se následně rozhodne, zda se bude snažit o účast v celém seriálu  MMČR či ČMPR na příští rok.

Více najdete na www.golemtech.cz nebo na jejich FB profilu.

Související články

GOLEMTECH bude na Rally Příbram 2014 přezouvat zdarma
GOLEMTECH bude na Rally Příbram 2014 přezouvat zdarma

Zprvu možná nenápadnou, ale pro návštěvníky i samotné závodníky určitě zajímavou novinku letos přichystali organizátoři posledního letošního podniku MMČR Rally v Příbrami. Ve spojení se značkou Golemtech, která je v rally známá zejména podporou Emila Trinera, Marcela Suchého či Přemka Budína, se letos se svým stánkem objeví i v servisní zóně. „Emilovi se bohužel letošní […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!