Ohlédnutí za největším evropským veletrhem pro autoservisy TROST-SCHAU 2012

3. května 2012, 0:00

V dubnu se ve Stuttagtu představilo na největším specializovaném veletrhu více než 200 předních světových výrobců a dodavatelů náhradních dílů, chemie, diagnostických zařízení, dílenského nářadí a vybavení pro autoservisy.

Velká část veletrhu TROST-SCHAU byla věnovaná také těžké dopravní technice. Na největších stáncích se prezentovali tradiční hlavní partneři: BOSCH, KS TOOLS, HAZET, LIQUI MOLY, CASTROL, ATE, MANN FILTER, BERU, PHILIPS, TRW, SACHS, SCHAEFFLER AUTOMOTIVE a řada dalších.

O veletrh, který byl jen pro zákazníky a partnery firmy TROST, byl mimořádný zájem a zúčastnilo se ho téměř 20.000 návštěvníků. Přijela se podívat i řada z vás, kterým prodejní poradci z týmů garážového vybavení a produktů pomáhali s výběrem vybavení a komunikací s dodavateli náhradních dílů nebo chemie.

Více v magazínu Trost aktuality 05-2012

 

 

Související články

MORE SPEED, MORE POWER na TROST-SHOW 2014
MORE SPEED, MORE POWER na TROST-SHOW 2014

„Vyšší rychlost a větší sílu“ nabízí v tomto roce společnost TROST návštěvníkům TROST-SHOW 2014 ve Stuttgartu ve dnech 17. – 18. května 2014. Na více než 26.000 m2 výstavní plochy najdete atraktivní nabídky, nejnovější vybavení autoservisů včetně nejnovější diagnostiky, náhradní díly a nářadí, jakož i služby pro moderní autoservisy od více než 250 vystavovatelů. Motto […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!