Jubilejní 20. ročník Autoshow Praha 2017 se blíží

19. června 2017, 11:08

Na plné čtyři dny, 5. 10. – 8. 10. 2017, se Výstaviště v Holešovicích stane dějištěm již 20. ročníku známého autosalonu, který představí novinky renomovaných značek, ale současně překvapí svým inovativním doprovodným programem. 

Autoshow Praha 5.-8.10.2017

Autoshow Praha je jediný celostátní autosalon v České republice a každý rok nabízí řadu novinek a inovací. Letošní Autoshow Praha očekává 40.000 návštěvníků a přes 40 značek. Vystavující připravují několik desítek premiér, k nimž patří například vozy Hyundai i30 kombi, Jeep Compass, Isuzu D-Max, Mazda CX-5, Renault Koleos, Subaru WRX STI, či Škoda Karoq. Na své si přijdou také milovníci Cadillaců, neboť zde budou představeny nové modely CT6 a XT5. Novinky přiveze i Corvette nebo Camaro. Opel kromě dalších modelů bude lákat například na Crossland X, Mitsubishi ukáže auto páté generace L200. Legendární Range Rover se pochlubí novým Velarem, Volvo zase modelem XC 60. Tesla Vídeň předvede stále více populární elektromobily.

Množství atraktivních expozic však zaplní i volnou plochu před Průmyslovým palácem. Ke spatření zde budou například bezdotykové automyčky, servisní a garážová technika a také výběr atraktivních užitkových vozů.

Důležitou součástí Autoshow bude bohatý doprovodný program provázející všechny čtyři výstavní dny. V pátek, sobotu a neděli se uskuteční testovací jízdy zhruba se třemi desítkami osobních vozů vystavujících značek po několikakilometrovém okruhu. K dispozici bude tradičně i offroadový parkur.

V sobotu 7. 10. 2017 se na Bruselské cestě uskuteční druhý ročník srazu tuningových vozů, který pořádá společnost Escape6 s.r.o. – Escape6 & Autoshow Praha 2017 Meet. Všichni návštěvníci se mohou těšit na desítky upravených vozů reprezentující různé styly úprav, od designových až po výkonové. Součástí srazu bude také speciální VIP sekce, kde budou k vidění ty nejlépe upravené vozy, reprezentující domácí tuningovou scénu na mnoha tuzemských i zahraničních srazech. Pozvánku od pořadatele obdrželi také zahraniční hosté.

Bezpečnost na silnicích – zaměřeno na ženy řidičky a nejen o krásných autech, ale i kráse žen – to je další z atraktivních doprovodných programů letošní Autoshow. Internetový magazín Žena v autě.cz již po třetí zajistí společně s BESIP akci pro ženy a děti zaměřenou na bezpečnost. Nebudou chybět trenažery, které přesvědčivě ukáží otočení vozu při nehodě nebo náraz v 30km rychlosti či poučí o správném uchycení dětské autosedačky. Děti si osvěží pravidla bezpečného provozu na dopravním hřišti.
Ženy-řidičky si na stánku najdou příjemné místo k setkávání, kde si mohou dát dobrou kávu, vyměnit si zkušenosti za volantem, osahat populární modely aut, udělat si perfektní make-up a zúčastnit se atraktivní soutěže týkající se vystavených aut, bezpečnosti a krásy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!