Jediný celostátní autosalon se uskuteční v říjnu v Praze

19. března 2015, 8:43

Výstava Autoshow Praha otevře své brány od 1. do 4. října na holešovickém výstavišti. Letos pražský autosalon dosáhne své „plnoletosti“, uskuteční se již po osmnácté, podruhé pak v nové výraznější a modernější podobě. Co návštěvníky čeká? Kromě prezentace více než čtyř desítek značek oficiálně zastoupených na českém trhu, které představí podobně jako loni na dvě desítky premiér, bude k dispozici několik desítek testovacích vozů a bohatý doprovodný program.

Zatímco Průmyslový palác bude věnován výhradně osobním automobilům, které představí multidealeři za podpory dovozců, venkovní plocha bude určena na prezentaci užitkových vozů a k testovacím jízdám včetně offroadového parkuru. Svou příležitost dostanou i Křižíkovy pavilóny, ve kterých se představí jednak dodavatelé příslušenství a služeb souvisejících s pořízením a provozem automobilů, jednak zde najde prostor retrospektivní výstava osobních vozů, které byly nabízeny československým zákazníkům prostřednictvím Mototechny a Tuzexu od padesátých do konce osmdesátých let.

Vraťme se však k novinkám. Kromě vozů vyráběných v České republice jako jsou Hyundai Tuscon a Škoda Superb, představených na nedávném autosalónu v Ženevě, budou k vidění desítky dalších vozů, které v nedávné době přišly nebo přijdou na český trh. Půjde například o vozy Audi Q7,Ferrari 488 GTB, Ford Mustang, Jaguar XE, Kia Sorento, Lamborghini Huracán, Land Rover Discovery Sport, Lexus RC F, Mazda CX-3, Opel Corsa, Subaru Outback, Volkswagen Touran či Volvo XC90.

Termín konání:          
1. – 4. 10. 2015

Místo konání:             
VÝSTAVIŠTĚ PRAHA – HOLEŠOVICE
Průmyslový palác        
Křižíkovy pavilóny
Venkovní plocha        

Organizátor:               
INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

Otevírací hodiny:       
1. 10.              10.00 – 19.00 (10.00 – 12.00 – novináři, odborná veřejnost)
2. – 3. 10.       10.00 – 19.00
4. 10.              10.00 – 16.00

 

Související články

Autoshow Praha 2015: Přes 40 značek potvrdilo svoji účast!
Autoshow Praha 2015: Přes 40 značek potvrdilo svoji účast!

Jediný český celostátní autosalón otevře své brány 1. října 2015 na čtyři dny na holešovickém výstavišti. Výstava Autoshow Praha 2015 se uskuteční již po osmnácté, podruhé ve zcela novém konceptu. Návštěvníci se mohou těšit na více než čtyři desítky automobilových značek a téměř dvě desítky premiér. Na jednom místě, převážně v Průmyslovém paláci, se tak potkají […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!