Veletrh AUTOSHOW PRAHA 2020 + Escape6 Prague Car Festival 2020 (fotoreportáž)

31. srpna 2020, 15:20

Veletrh AUTOSHOW PRAHA úspěšně odstartoval v pátek 28. 8. a konal se do neděle 30. 8. Celý víkend byla možnost zléhnout a vyzkoušet několik novinek z automobilové oblasti. Obohacením letošního ročníku byl souběžně probíhající ESCAPE6 Prague Car Festival a nechyběl ani bohatý doprovodný program.

AUTOSHOW PRAHA 2020

Veletrh se měl konat v dubna, ale kvůli covidovým opatřením byl přesunut na konec srpna a konal se zároveň s akcí ESCAPE6 Prague Car Festival. Tento rok to byla jediná rozsáhlejší akce věnovaná představením nových vozidel dostupných na českém trhu.

Představeny byly české výstavní novinky – Škoda Octavii RS, Kamiq Scoutline, Hyundai i30 facelift, i20, Toyota Yaris, Mitsubishi Space Star facelift, Ford Explorer a další.

Seznam značek na veletrhu AUTOSHOW PRAHA
Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, BMW MINI, Cadillac, Dodge, elBlesk elektromobily, Ferrari, Ford, Hyundai, Chevrolet, Jaguar, Kaipan, KIA, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, Mithubishi, Nissan, Opel, Porsche, Praga R1, RAM, SsangYong, Suzuki, Škoda, Toyota.

Escape6 Prague Car Festival

Přes 800 unikátních automobilů z mnoha směrů motorismu a po celý víkend bohatý doprovodný program. Specializované sekce Tuning Cars, Racing Cars, Classic Cars, American Classics nebo Electric Cars nabízeli podívanou na unikátní automobily z celé Evropy. Především pro děti budou byly připraveny herní konzole, soutěže a jízdy na trenažerech, dospělí si mohli vyzkoušet jízdy na venkovní ploše s elektromobily a mnoha dalšími vozy. A v pozadí jistě nezůstal ani další program v podobě soutěží Miss, tomboly, focení s modelkami atd.

 

Zastoupení aftermarketu na veletrhu

Driftování

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!