TROST na Autoshow Praha 2015

21. října 2015, 8:33

260 m2 výstavní plochy na 18. ročníku AUTOSHOW PRAHA letos patřilo společnosti TROST. Ta svou tradiční velkou podzimní přehlídku dílenského vybavení a novinek umístila právě na největší českou výstavu nových aut.

Výstavní expozice TROST EXPO měla dvě samostatné části. První část nabídla profesionálům v oboru výstavu dílenského vybavení a dalších produktových novinek. Ti mohli díky velkému prostoru vidět dvousloupové zvedáky monochrom, pneuservisní techniku, diagnostický koutek, plničky klimatizací, sestavu na kalibraci jízdních asistentů a mnoho dalších produktů.

Kombinace výstavy nových vozů a výstavy dílenské techniky se ukázala být ideální volbou. Veletrh AUTOSHOW totiž přilákal více než 29.000 řidičů a majitelů aut. Těm byla věnována druhá část.  Fanoušci aut se tak dozvěděli důvody, proč servisovat svá vozidla právě v síti konceptových partnerů TROST. Po celou dobu veletrhu platila řada výhodných akčních nabídek na dílenské vybavení a sortiment náhradních dílů.

Vyvrcholením výstavního maratonu byla velkolepá párty pro vybrané zákazníky za účasti skupiny Děda Mládek Illegal Band a legendárního Olympicu. 

Související články

Autoshow Praha 2015: Přes 40 značek potvrdilo svoji účast!
Autoshow Praha 2015: Přes 40 značek potvrdilo svoji účast!

Jediný český celostátní autosalón otevře své brány 1. října 2015 na čtyři dny na holešovickém výstavišti. Výstava Autoshow Praha 2015 se uskuteční již po osmnácté, podruhé ve zcela novém konceptu. Návštěvníci se mohou těšit na více než čtyři desítky automobilových značek a téměř dvě desítky premiér. Na jednom místě, převážně v Průmyslovém paláci, se tak potkají […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!