Jak vypadal letošní Autopromotec na stánku FERDUS?

4. června 2019, 15:45

26. května 2019 skončilo 28. vydání jednoho z největších evropských automotive bienále – veletrhu Autopromotec. Na 162 tisících metrech čtverečních výstaviště Fiera di Bologna se v 17 halách představilo celkem 1676 firem z 53 zemí světa a mezi nimi také šest českých reprezentantů: Brano Group a.s., Brisk Tábor a.s., Motorpal, a.s., Nokian Tyres s.r.o., Tomket s.r.o. a Ferdus, s.r.o. Jak vypadala expozice posledně zmíněných?

Nepřehlédnutelný růžový stánek s originálním designem geometrických tvarů na strategickém místě v hale 14 lákal především na inovovanou verzi superautomatické zouvačky LC889NV a na vyvažovací 3D automat CB78P s diagnostikou. Jako vždy ale ‚táhla‘ také vlastní výroba pneuservisních opravných materiálů, montážních past, gelů a vosků a vyvažovacích médií.

Mimochodem, v souvislosti s modely LC889NV a CB78P proběhla jednání s italskými zástupci skupiny Nexion – Corghi, která za vývojem obou zařízení stojí a s jejichž inovacemi firma FERDUS trvale a vydatně pomáhá. Cílem by měla být další funkční a uživatelská vylepšení pro druhou polovinu letošního roku i pro sezónu 2020, a to napříč celou nabídkou strojů.

Ponejvíce se nakonec ale stejně domlouvaly nové spolupráce, nebo tužily ty stávající. Potěšil především zájem dalších velkoobchodních odběratelů, například ze Švédska, Slovenska, Maďarska, Itálie, Slovinska, Španělska, Rumunska, SAE, Francie, Německa, Ruska, nebo Irska.

A bonus na konec? Krátká návštěva dvou milých dam, které s firmou FERDUS vyhrály třídenní pobyt v Boloni s leteckou dopravou a volným vstupem na Autopromotec. Tak díky všem a za dva roky v Itálii opět na shledanou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!