MAHA Fest 20 let

22. října 2014, 14:36

Dne 10.9.2014 se konala v areálu fy. PAKRA ZF – SERVIS s.r.o. v Jihlavě kulturně-prezentační akce u příležitosti 20-ti let založení firmy MAHA Consulting s.r.o.

Společnost zahájila činnost de jure už v listopadu 1993 coby zastoupení firmy MAHA Maschinenbau Haldenwang. Avšak praktická činnost společnosti začala až v roce 1994, kdy rovněž dochází ke spolupráci s dalšími významnými výrobci v oblasti autoservisní techniky JOSAM, HUNGER a KIRSTEN. V průběhu 20ti let se firma dynamicky vyvíjela a stala klíčovým dodavatelem technologických zařízení pro výrobu i servis silničních a kolejových vozidel.

Součástí oslav byly rovněž 4 bloky prezentačních akcí, kde se mohli návštěvníci seznámit s nejnovějšími produkty z oboru měření geometrie a moderních světlometů, aplikací indukčního ohřevu a projít se hotovou ocelovou jámou osazenou vybranou technologií (válcová zkušebna brzd, detektor vůlí, jámový zvedák, olejové hospodářství atd.).

Mezi pozvanými hosty se mimo jiné objevili, jak zástupci výrobců motorových vozidel (SOR, ŠKODA Auto, TATRA, ZETOR), tak i importérů (BMW, MAN, SCANIA, MB), ale i řada dalších významných VIP zákazníků. Rovněž nás navštívili zástupci dodavatelských firem (MAHA Maschinenbau Haldenwang, JOSAM a HUNGER), kteří nám poděkovali za dlouhodobou spolupráci a předali výroční certifikáty a drobné dárečky.

U příležitosti tohoto výročí vydala společnost buletýn pod názvem 20 let, který nás seznamuje ve smyslu časové osy s historicky významnými projekty a úspěšnými produkty.

Po stránce organizační zajišťovala celou akci na vysoké profesionální úrovni cateringová firma Mutl s.r.o. od stavby stanů až po zajištění gastronomických služeb. Pro zpestření programu proběhly soutěže v držení na čas naplněného tupláku a rovněž vědomostní kvíz z oboru automobilové techniky. Vítězové obdrželi hodnotné ceny jako např. mobilní dotykové telefony. Ve večerním programu vystoupila cimbálová kapela „Jak chceš“, která se postarala o výbornou náladu až do pozdních nočních hodin.

Dík za zdařilý průběh akce patří všem pozvaným hostům a přátelům, ale i zaměstnancům firmy MAHA a PAKRA, kteří byli k dispozici po celou dobu trvání akce.

Zdroj + foto: www.maha-cz.cz

Související články

MAHA: ČVUT Praha získává jubilejní výkonovou zkušebnu
MAHA: ČVUT Praha získává jubilejní výkonovou zkušebnu

U příležitosti 35-ti letého výročí zahájení výroby výkonových a funkčních zkušeben vyhlásila firma MAHA Maschinebau Haldenwang na jaře roku 2014 soutěž o nejstarší fungující zkušebnu tohoto druhu. Termín odevzdání přihlášek do soutěže byl stanoven na 31. srpna 2014 a soutěže se mohla zúčastnit jakákoliv malá nebo velká organizace na světě. Vítěz soutěže získá moderní výkonovou […]

JOSAM Dealer of the year 2013/2014
JOSAM Dealer of the year 2013/2014

Dne 18.9.2014 se v rámci veletrhu Automechanika 2014 konalo slavnostní vyhlášení soutěže o nejlepšího zástupce firmy JOSAM za období 2013/2014. Akce proběhla během slavnostní večeře v restauraci Depot 1899 za účasti všech zástupců (ca. 150 účastníků) celé skupiny Alignment Systems International, která dnes zahrnuje pod sebou 3 samostatné značky Car-O-Liner, JOSAM a TRUCK-CAM. Každá značka vyhlašovala […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!