Q-SERVICE rozšiřuje svou servisní síť

10. března 2014, 8:45

Mezinárodní síť autoservisů Q-SERVICE rozšiřuje svou síť o další servisy se svým logem. Aktuálně mohou zákazníci využít v síti Q-SERVICE 69 značkových servisů.

Kromě rozšíření servisní sítě rozšířil Q-SERVICE i distribuční síť svého eShopu Motointegrator.cz na celých 30 odběrných míst se stejným názvem (tzn. Motointegrator). Zákazníci si v současné době mohou zboží vyzvednout tedy celkem na 99 odběrných místech po celé ČR.

„Pravdou zůstává to, že odběrnými a servisními místy s názvem Motointegrator zajišťujeme dostupnost v těch částech ČR, které nemáme pokryté našimi servisy Q-SERVICE. Chceme tak zákazníkům našeho eShopu Motointegrator.cz nabídnout stejné služby ve všech částech republiky, tedy např. možnost okamžité odborné instalace zakoupeného zboží, jako to pro nákup na Motointegrator.cz nabízí naše servisní síť Q-SERVICE,“říká Otakar Dvořák, manažer autoservisní sítě Q-SERVICE.

Kromě rozšíření své autoservisní sítě připravil Q-SERVICE také novinku pro majitele nákladních vozů – servisy Q-SERVICE Truck. Ty, jak již ze samotného názvu vyplývá, nabízejí servisní služby speciálně právě pro nákladní vozy. Zatím jsou truckerům k dispozici 2 servisy Q-SERVICE Truck, ale také jejich počet se bude postupně navyšovat.

„Rozšiřování autoservisní sítě Q-SERVICE je pro nás důležitým krokem. Stejně tak je pro nás ale neméně důležité neustálé zkvalitňování našich služeb. Stále tedy platí například právní podpora našich zákazníků ve sporech ohledně uznávání záruk v autorizovaných servisech a nově i v případech souvisejících s novým občanským zákoníkem,“doplnil Otakar Dvořák.

Související články

Q-SERVICE: Češi a autoservisy
Q-SERVICE: Češi a autoservisy

Jezdí Češi spíše do autorizovaných nebo neautorizovaných servisů? Jak často a kvůli čemu nejčastěji? To je jen hrstka otázek, na které zjistila autoservisní síť Q-SERVICE odpovědi v nedávném průzkumu. Základní výsledky naleznete v přiložené infografice. 56% Čechů – řidičů jezdí do neautorizovaných servisů spíše než do autorizovaných, nejčastějším důvodem návštěvy toho konkrétního servisu je vlastní […]

Q-SERVICE rozšiřuje distribuční síť Q-eSHOPu
Q-SERVICE rozšiřuje distribuční síť Q-eSHOPu

Mezinárodní síť autoservisů Q-SERVICE rozšiřuje distribuční síť svého Q-eSHOPu o 12 servisů s názvem Motointegrator. V současné době si zákazníci mohou své zboží vyzvednout na 74 odběrných místech po celé ČR. Servisy Motointegrator tak rozšiřují současnou distribuční síť Q-eSHOPu, kterou doteď tvořily pouze servisy Q-SERVICE. Těch je nyní 62. V průběhu prosince plánuje Q-SERVICE otevřít […]

Q-SERVICE spustil mobilní aplikaci
Q-SERVICE spustil mobilní aplikaci

Mezinárodní síť autoservisů Q-SERVICE přichází s novou mobilní aplikací pro iOS a Android, která pomůže motoristům jak zvládnout nečekané situace v autě, tak například najít nejbližší servis ze sítě Q-SERVICE v případě poruchy automobilu. Aplikaci Q-SERVICE mohou již několik měsíců využívat majitelé mobilních telefonů s operačním systémem Android, nyní ale aplikace přichází i ve verzi […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!