Školení pro PARTNER ELIT Autoservis

19. prosince 2010, 0:00

Servisům PARTNER ELIT firma nabízí možnost zúčastnit se kurzů a školení v oblasti oprav motorových vozidel a autodiagnostiky ve spolupráci s renomovanými firmami, specialisty v daném oboru.

Ceny kurzů jsou pro servis PARTNER ELIT zvýhodněné až o 60 %.

Uzávěrka přihlášek na všechna nabízená školení jsou 3 pracovní dny před datem konání školení.

Dodavatelé školení 

IHR Technika, s.r.o.

Lektoři kurzů
Jiří Hampl – nezávislý poradce v oblasti diagnostiky motorů
Libor Fleischhans – odborný lektor pro autodiagnostiku

Odborná školení typu LD – Logická diagnostika
Cílem školení je naučit logickému uvažování a schopnosti číst závady z oscilogramů.
Školení LD není o funkci systémů a jejich částí – posluchač již musí být vybaven požadovanými znalostmi. Svým obsahem navazuje tak, že posluchač dostává účinnou zbraň proti nejrůznějším závadám – logický úsudek a jistotu při hledání příčiny závady.
Na školení se posluchač naučí efektivně ovládat osciloskop, napojovat signály a číst z nich závady. Na závěr si posluchač sjednocuje diagnostické zásady v praxi, kde sám odhaluje závadu na vozidle. Závěrečný test prokáže, zda je účastník schopen využít nejcennější informace v praxi. Otázky použité v testu jsou součástí skript. Posluchač může používat své zápisky při vyplňování testů.

Mezi jednotlivými školeními doporučujeme pauzu 7 až 14 dní pro vstřebání informací. Samozřejmě se každý může přihlásit podle svých znalostí do kteréhokoliv kurzu.

IHR Technika na: autodiagnostika.cz 

MOTORexpert, s.r.o.

Lektor kurzů
Štefan Kanovský – technický ředitel firmy, nezávislý poradce v oblasti servisního vybavení

Odborná školení
MOTOR expert s.r.o. nabízí sérii odborných školení, která jsou zaměřena na diagnostiku elektronických systémů řízení zážehových a vznětových motorů s důrazem na praktickou aplikaci získaných poznatků a osvojením si metodiky, kterou charakterizují univerzálnost – postup je použitelný v každém systému nebo u každého typu vozidla, jednoduchost – logická postupnost jednotlivých kroků, didaktický postup od jednoduchého ke složitějšímu, cenová dostupnost – metodika se dá použít pomocí cenově nejdostupnějších diagnostických přístrojů a rychlost – použití metodiky zajistí rychlé zjištění závady.

MOTORexpert na motorexpert.cz 

HR CARSOFT, s.r.o.

Lektor kurzů
Martin Richter

Odborná školení
HR CARSOFT s.r.o. se zabývá vývojrm specializovaných diagnostických testerů zaměřených nejen na vozy koncernu VW, ale i PSA a další. Tyto testery firma sdružila do integrovaného systému a pod značkou SuperVAG je dále nabízí. Diagtnosgtické nástroje značky SuperVAG přinášejí zákazníkům především širokou nabídku užetečných funkcí, pododlnější obsluhu programu a vstřícně navrženou zákaznickou podporu.

HR CARSOFT na carsoft.cz

Více na elit.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!