Školení Auto Štangl v Olomouci

11. března 2011, 0:00

Dne 8. března 2011 se uskutečnilo v Olomouci v prostorách tamějšího středního odborného učiliště dopravního školení zaměřené na problematiku plniček a diagnostik značky Delphi.

Školení určené pro registrované zákazníky AUTO ŠTANGL se konalo pod záštitou olomoucké pobočky AUTO ŠTANGL za účasti odborného školitele pana Miroslava Maliny.

Účastníci školení byli na přivítání obdarováni drobnými propagačními předměty AUTO ŠTANGL a mohli využít nabídky občerstvení. Potom již nic nebránilo vlastnímu zahájení tohoto tří a půl hodinového školicího pásma, které se skládalo ze dvou bloků. A to jednak z bloku teoretického a posléze i bloku praktického.

V rámci teoretické části získali zúčastnění detailní informace o funkcích klimatizačních zařízení moderních automobilů. Celý odborný výklad školitele pana Maliny byl doprovázen ilustrativními prezentacemi a videi. Účastníci školení byli zároveň seznámeni s novými funkcemi u diagnostiky Delphi DS 150E. Teoretický blok následně vyústil v přínosnou diskuzi ohledně řešení konkrétních problémů z autoservisní praxe zákazníků AUTO ŠTANGL. Při debatě byl dále nastíněn vývoj nových trendů na poli klimatizační technologie v automobilovém průmyslu.

Praktická část proběhla přímo v diagnostické dílně, kde byla předvedena názorná ukázka servisu klimatizace plničkou Delphi Refmatic Active na voze Škoda Octavia. Pan Malina podrobně vysvětlil všechny fáze recyklace chladiva v okruhu klimatizace.

Následovalo závěrečné shrnutí, kdy pan Lubor Vachalík, regionální manažer pro Moravu, poděkoval všem za účast. Pozitivní
odezva ze strany všech zúčastněných zákazníků AUTO ŠTANGL je velkým motivačním faktorem pro zorganizování další série
podobně zaměřených školení. Skutečně se vyplatí být registrovaným zákazníkem AUTO ŠTANGL. Registrovaní zákazníci se totiž
mohou těchto přínosných školení zúčastnit zcela zdarma.

 

autostangl.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!