DIAGNOSTIC CON – druhé Česko-Slovenské setkání a konference diagnostiků

3. února 2012, 0:00

Pokud jste nezažili první setkání diagnostiků v roce 2011, pak jste sice přišli určitě o hodně informací, ale nyní máte poslední možnost se přihlásit. Setkání se uskuteční v pondělí, 13.2.2012 od 9 hodin ve vzdělávacím centru Na Karmeli v Mladé Boleslavi.

Kam vede dnešní diagnostika a jaká jsou její palčivá témata? Nasměrovat budoucnost do specializace na jednu nebo pár značek vozidla nebo na speciální služby pro všechny značky? Kde a jak získávat data, schémata, informace? Jak to vypadá s přístrojovým vybavením a jak lze konkurovat mezi ostatními opravnami?

I druhé České a Slovenské setkání diagnostiků má opět za úkol nejen odprezentovat trendy a důležité informace pro všechny autoopravny, ale také seskupit více lidí stejného zájmu na jednom místě, aby si mohli vyměnit zkušenosti, užitečné informace a získat důležité kontakty.

Prostory místa pořádání:

 

Že se účast vyplatí nejen diagnostikům se můžete přesvědčit z níže uvedeného předběžného programu konference, které se tentokrát navíc bude konat inspirativních a moderních prostorách areálu vysoké školy ŠKODA "Na Karmeli".

Neváhejte a přihlašte se již nyní, počet účastníků je omezen na 300 osob.

CENA: 2.500,- Kč s DPH / osoba.

Pro přihlášení klikněte zde.

Předběžný program konferencí:

• Multitest /globální test
Hledání závad multiparametrovým testem jak přes diagnostickou zásuvku (nový UDS protokol) tak alternativně signálním rekordérem.
Prezentující: Libor Fleischhans

• Automatické a DSG převodovky (dvouprezentace 2x 30 minut)
Diagnostika závad a opravy modrních digitálně řazených a automatických převodovek. Kde je nutné diagnostikovat a naopak, kde již kompetence končí a je potřeba převodovku odeslat do odborného servisu
Prezentující: Ivan Sixta a Aleš Kosík

• Dodatečné montáže a přestavby u moderních vozidel
Postupy při programování za pomoci tzv. řízených funkcí při dostavbách nebo přestavbách vozidel (např. doprogramováni tažného zařízení apod.) a možné problémy při dodatečných dostavbách přídavných zařízení.
Prezentující: Martin Richter (HR Carsoft), Josef Kaplan (Chrysler)

• Flashování a programování řídících jednotek on-line v neautorizovaném servisu
Možnosti a potřebné internetové spojení pro flashování řídících jednotek update.
Prezentující: ještě nejmenován

• SI – (systémové informace) a PI (produktové informace) moderní autoelektroniky Pierburg
Kolben Schmidt – Pierburg Motor Servis International vydává jako v minulosti vědomostní databázi na pokračování tak, jak ji přináší život. V materiálech je možné hledat veškeré informace co se praktických rad a symptomů závad týče.
Prezentující: Pavel Ureš (KS Motor Servis Van s.r.o.)

• Vliv aditiv paliv a maziv na zanášení filtrů pevných částic
Povědomí o vhodnosti olejů pro vozidla vybavená filtrem částic a dopad nesprávné volby v návaznosti na jejich opravy a recyklaci a potřebné podmínky specializace na recyklace filtrů pevných částic. Přednášející na téma vliv motorového oleje na filtr pevných částic bude Ing. Ladislav Fuka, vedoucí laboratoří Divize paliv a maziv; na téma vliv kvality motorové nafty v ČR a její komerční aditivace na filtr pevných částic by byl Ing. Vladimír Třebický, CSc., vedoucí inspekčního a certifikačního orgánu Divize paliv a maziv. Prezentující: Ing. Vladimír Třebický, CSc., Ing. Ladislav Fuka, vedoucí laboratoří Divize paliv a maziv

• Zpřísnění kontrol práce emisních stanic a oživení trhu oprav emisních systémů
Zpřísnění kontroly práce emisních stanic a potřebné revize v legislativním systému. Dokud se budou emisní kontroly provádět tak, že projde všechno, nebude mít žádná opravna práci. Dřívější seřizování ventilů a karburátorů, časté výměny olejů, generálky motorů jsou ty tam. Auta opravny vidí jen tehdy, zůstane-li jejich majitel nepojízdný, ale to je špatně.
Prezentující: Libor Fleischhans

• Elektrika pod kapotou moderních automobilů a její úskalí
Jak je to s nutností "přihlašování akumulátoru" do systému po jeho výměně, dobíjecí systémy a měření klidového odběru proudu u odstaveného vozidla, sebekontrola elektroniky vozidal a automatické kontrolní procedury – úskalí která nám tyto systémy přináší.
Prtezentující: zatím nejmenován

• Lokální marketing s vysokou účinností
Levné leč účinné tipy, "Jak využít vlastního potenciálu" a přitáhnout zákazníky do Vaší autoopravny.
Prezentující: zatím nejmenován

Další prezentace jsou rozjednány a budou postupně zveřejňovány na těchto stránkách. Pozn.: Pokud se naskytne příležitost uvést prezentaci na kvalitativně vyšší úrovni a bude zároveň podstatně zajímavější a aktuálnější, vyhrazujeme právo na její zařazení do programu na úkor prezentace ohlášené popř. z techniických či jiných důvodů ohrožené.

Vizitkové odpoledne s ideální možností navázat velmi užitečné kontakty bude probíhat o obědové přestávce (12.00 – 13.30) a také po ukončení konference v 17.00. Využijte možnosti seznámit se s diagnostickými ikonami portálu FCD.eu a dejte se s nimi při troše občerstvení do řeči.

Více na www.fcd.eu.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!