AutoPROFITEAM: Nové školení SilverDat II

3. prosince 2015, 9:42

Servisní koncept AutoPROFITEAM ve spolupráci s dodavatelem softwaru SILVER DAT II na kalkulaci škod na motorových vozidlech) připravil nové školení pro zákazníky právě k tomuto praktickému programu. První dvě se uskuteční v průběhu prosince v Praze a Brně a navíc s mimořádným BONUSEM.

Účastníci školení se naučí zejména efektivně provádět likvidaci škod na vozech a správné postupy, jak dokladovat nároky s využitím moderního expertního systému. Lektor je navíc také upozorní na nejčastější chyby a jak se jich vyvarovat. V programu školení je vedle prezentace expertního systému na kalkulaci škod na motorových vozidlech také představení všech jeho možností a navíc i prezentace systému Eurolak pro zjištění odpovídajícího plnění v lakovacím materiálu. Chybět nemůže ani správný postup při oceňování vozidla a spousta dalších užitečných rad a informací. V rámci promoakce u APM Automotive je navíc možné si systém SilverDAT II bezplatně vyzkoušet (na 30 dní) a účastníci školení mohou využít i akční slevu 50% na vybrané tarify systému SilverDAT II. Výhodou je také skutečnost, že v systému je zdarma zahrnuta i licence na identifikaci vozu dle VIN.

Pražské školení je na programu v úterý 8. prosince, brněnské pak o devět dní později. Zájemci o účast se mohou závazně přihlásit emailem na autoprofiteam@apm.cz. Aktuální nabídku školení APM Automotive najdete vždy na www.autoprofiteam.cz.

Pozvanka/přihláška ke stažení ZDE

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!