Jak používat sadu Vacuum Coolant Refiller

21. února 2019, 13:37

Sada Vacuum Coolant Refiller je přístroj, který slouží pro plnění chladicích systémů motoru. Pomocí sady je vytvářen podtlak v systému, díky čemuž lze plnit chladicí systém bez rizika jeho zavzdušnění.

1. Vytvořte podtlak v systému

  • Sada Vacuum Coolant RefillerPo připojení kuželového adaptéru k vyrovnávací nádržce chladicí kapaliny připojte hadičku stlačeného vzduchu k přístroji a vytvořte podtlak v systému.
  • Po dosažení příslušné hladiny podtlaku zavřete přívod stlačeného vzduchu a zkontrolujte těsnost. Hodnota podtlaku na manometru musí být konstantní,
    aby bylo zajištěno dosažení správného stupně podtlaku. (Sada Vacuum Coolant Refiller pracuje v rozsahu 0-8 barů)

2. Plnění

  • Sada Vacuum Coolant Refiller Připojte hadičku pro přívod nové chladicí kapaliny při uzavřeném připojovacím ventilu stlačeného vzduchu, otevřete spodní ventil spojený s hadičkou pro přívod nové chladicí kapaliny.
  • Proces plnění se spustí automaticky a skončí, když hodnota podtlaku v systému bude blízká 0 baru.

Sada Vacuum Coolant Refiller Sada Vacuum Coolant Refiller je profesionální přístroj, který se může používat u všech vozidlech a zkracovat tak čas nutný pro opětovné doplnění chladicí kapaliny. S použitím podtlakového zařízení pro plnění chladicích systémů VCF1 zabráníte zavzdušnění  chladicího systému při výměně kapaliny a současně zajistíte rychlou a bezpečnou práci.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!