ELIT magazín 1/2012

30. března 2012, 0:00

Firma Elit pro Vás připravila nové číslo svého magazínu s pořadovým číslem jedna pro rok 2012.

Určitě jste zaznamenali, že společnost Elit CZ letos slaví 20 let od svého založení. V souvislosti s tímto výročím jsme pro Vás firma připravila spoustu zajímavých akcí, kvůli kterým určitě stojí pravidelně sledovat webové stránky elit.cz a ecat.elit.cz.

20. výročí se bude firma věnovat i na stránkách všech Elit magazínů letošního roku. V každém čísle Vám přinese rozhovor s jedním z pamětníků firmy, abyste i Vy měli představu, jakým způsobem se vyvíjela společnost Elit. Možná budete překvapeni, z čeho vyrostla tak silná společnost jakou Elit bezesporu je.

Je pro Vás také připravena nová rubrika, kde Vám představí jednotlivá oddělení společnosti. Jako první bude oddělení servisních koncepcí, které má na starosti nejen podporu Partnerů Elit, ale mnoho dalšího. Více se dozvíte v článku na stranách 48-52. 

Jako jedna z největších novinek v sortimentu Elit na začátku jara jsou výfukové systémy MTS. Určitě doporučujeme pročíst si článek na straně 24, kde se dozvíte hromadu technických detailů o těchto výfucích a v neposlední řadě i velice podrobné srovnání s konkurenčními výrobky. Jak už se stalo zvykem, magazín přináší další novinky z elektronického katalogu e-cat, novinky ze světa garážové techniky a množství dalších zajímavých technických článků.

V sekci revue se můžete dočíst zajímavosti ze života legendární Elišky Junkové, která se nesmazatelně zapsala do historie motoristického sportu. Stejně tak se legendárním stal i Volkswagen typ 2, který byl symbolem 60. let a který má spoustu fanoušků nejen mezi známými osobnostmi i dnes. Určitě nepřehlédněte i pravidelný seriál okruhů F1 a Váš oblíbený komiks, který se odehrává v daleké budoucnosti.

Elit magazín získáte na pobočkách firmy Elit nebo si můžete stáhnout ve formě PDF na stránkách firmy – elit.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!