ELIT magazín 2/2012

8. června 2012, 0:00

Druhý Elit magazín letošního roku je tady. I v tomto lehce inovovaném čísle najdete spoustu zajímavých článků, které Vás inspirují, poskytnou Vám cenné informace a v neposlední řadě Vás třeba i pobaví.

Od tohoto čísla se budete setkávat s novou rubrikou „Krátké zprávy“, kde budeme přinášet nejžhavější novinky z oblasti automotive. V tomto čísle si dovolíme upozornit na první zprávu z této nové rubriky o tom, že Elit získal ocenění jakožto nejlepší dodavatel motorových dílů.

Spoustu zajímavostí se dočtete také v produktové části magazínu. Kromě několika vylepšení elektronického katalogu Ecat 3.0 si můžete přečíst o dvou novinkách v sortimentu garážového vybavení vysavačích značky Ghibli a vysokotlakých čističích Kranzle. Určitě stojí za zmínku i nový německý dodavatel těsnění Mapco a rozhodně nepřehlédněte článek o zcela nové nabídce originálních dílů v Elitu na str. 41.

Ve druhé části Elit magazín navazuje na rubriku z minula, která se vztahuje k 20. výročí Elitu – rozhovor s pamětníkem, a také se Vám představí další oddělení (IT), bez kterého se moderní firma dnes neobejde str. 46. Ani v tomto čísle nechybí tolik oblíbené fotoreportáže tentokrát ze zájezdu do Lipska na Porsche str. 44., z motosalónu z Brna a z natáčení dalších dílů Automotorevue.

 

V sekci revue můžete nahlédnout do života André Gustava Citroena, jehož životní příběh by mohl být inspirací nejednomu z nás. Titulek článku Ford Mustang – americká legenda hovoří za vše a stejně jako další díl komiksu jistě unikne Vaší pozornosti.

Tento magazín naleznete na pobočkách firmy Elit a je ke stažení na elit.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!