VIII. ročník Business-Academy se vydařil

6. června 2018, 12:19

VIII. ročník Business-Academy, pořádaný redakcí Business-Car, byl rekordní jak vysokou účastí, tak počtem automobilů. Účastníky čekalo mnoho zajímavých přednášek, a také si mohli vyzkoušet 61 automobilů v běžném provozu i terénu.

VIII. ročník Business-Academy

Středa 23. května opět patřila vzdělávání v rámci VIII. ročníku Business-Academy. Flotiloví manažeři a zástupci vyššího managamentu se mohli opět těšit na den plný zajímavých prezentací a automobilových novinek v Motorlandu Bělá.

Dopoledne patřilo povinným přednáškám rozebírajícím aktuální témata v oblasti správy vozových parků. Program otevřeli Petr Holeček z divize Volkswagen osobní vozy a Martin Čmarada z Volkswagen Financial Services. Hovořili o správném výběru operativního leasingu a častých chybách, kterých se vedoucí dopouštějí při financování firemních flotil. Michal Strnad z TecAlliance a Vlastimil Frič, project manager společnosti Cebia, se zaměřili na správné zacházení s TCO, tedy celkovými náklady na provoz vozového parku.

Třetí částí provázel Petr Polišenský, vedoucí střediska školení řidičů společnosti DEKRA. Věnoval se zejména novým technologiím v automobilech, mající významný podíl na rostoucí bezpečnosti nových vozů. Každý z účastníků dostal také certifikát z absolvované přednášky. Pavel Novotný z Toyota Central Europe představil aktuální modelovou řadu, která se těší oblibě zejména u firemních klientů.

Toyota na VIII. ročníku Business-Academy

Letošní ročník se těšil rekordní účasti. Do Motorlandu Bělá přijelo přes 80 flotilových manažerů, kterým bylo k dispozici 61 automobilů 20 různých značek. Kromě jízd v běžném provozu na vyznačené trase si mohli vyzkoušet dovednosti na off-roadovém polygonu s terénními vozy značek Jeep, Toyota, Dacia a Subaru. Nabídku obohatily také hybridy a elektromobil, pro které byl vyhrazen zkrácený okruh.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!