ELIT NEWS 12/2014

17. března 2014, 16:34

Gumové koberce a vložky kufru.eCat: nová sekce Vybavení servisu. eCat VIN search – LEXUS.

Gumové koberce a plastové vložky kufru
Novým sortimentu v nabídce ELITu, jsou GUMOVÉ KOBERCE od známého českého výrobce Gumárny Zubří a spolu s tímto sortimentem Vám nově nabízí i plastové VLOŽKY KUFRU.

Nabídka těchto dvou příbuzných sortimentů čítá přes 400 referencí, tudíž zde naleznete tyto produkty na nejrůznější modely automobilů všech značek.

Více informací si stáhněte ve formátu PDF – ZDE.

eCat – sekce Vybavení servisu
Elit doporučuje k vyzkoušení: Nahlédněte v eCatu do záložky Vybavení servisu. Najdete zde přehlednou nabídku katalogů garážové techniky, nástrojů a nářadí, nabídky dodavatelů a probíhajících akcí.

eCat VIN search LEXUS
Vyhledávejte díly podle VIN. Do eCat VIN SEARCH přibyla nová značka: LEXUS. Co je třeba udělat, abyste také mohli vyhledávat podle VIN, vám rád sdělí váš prodejní poradce, nebo nejbližší pobočka ELIT.

Související články

Elit: Rozšíření sortimentu karosářských dílů o kliky dveří
Elit: Rozšíření sortimentu karosářských dílů o kliky dveří

Firma Elit rozšířila sortiment karosářských dílů. Novinkou v sortimentu, kterou již naleznete v eCatu jsou kliky dveří. Ucelená nabídka vznikla spojením aftermarketových i originálních dílů na nejrůznější modely automobilů všech značek. Nově tak naleznete vnější a vnitřní kliky dveří, jednotlivé části klik, upevňovací třmeny, krytky zámků a na určité modely i kličky stahování oken. Konkrétní […]

Novinka v eCatu: Grafické zobrazení sestavy
Novinka v eCatu: Grafické zobrazení sestavy

Nyní můžete využít nové funkcionality eCatu. U vybraných položek si můžete vybrat mezi standardním zobrazením seznamu dílů a GRAFICKÝM ZOBRAZENÍM. Přepínat zobrazení můžete pomocí záložek. U vybraných položek si můžete vybrat mezi standardním a grafickým zobrazením Po stisknutí záložky Grafické zobrazení se objeví celá sestava Grafické zobrazení je aktivní, při najetí myší se objeví detaily […]

ELIT Tábor se stěhuje do nového
ELIT Tábor se stěhuje do nového

Zákazníci z Tábora a okolí již od pondělí 31. března pobočku ELIT na nové adrese, v průmyslové zóně Vožická. Stěhování proběhne tak, aby se co možná nejméně dotklo zákazníků, zavřeno bude pouze v sobotu 29. března. Rozvozy zboží budou fungovat normálně.  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!