Mototechna má vlastní kreditku Mastercard

17. října 2012, 0:00

Obnovená značka AAA AUTO Mototechna spouští svůj první finanční produkt – vlastní kreditní kartu Mastercard. Držitel karty bude moci získat úvěr až do výše 100 000 Kč s bezúročným obdobím 55 dnů a okamžitým schválením.

„Každý zákazník, který zakoupí vůz od Mototechny nebo AAA AUTO za hotové nebo na splátky, bude mít možnost získat kreditní kartu Mototechna se slevou 4,5% na pohonné hmoty u všech čerpacích stanic v ČR, nebo vyhledávací systém odcizeného automobilu True Track v hodnotě 15.000 Kč. Kreditní karta s úvěrovým rámcem 100.000 Kč pak může být schválena okamžitě,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka AAA AUTO.

Každý zákazník, který koupí vůz s využitím kreditní karty Mototechna, zároveň dostane slevu 10.000 Kč na příští nákup vozu. „Držitelé kreditní karty mohou rovněž získat slevu až 25 % u dalších partnerů programu,“ dodala Topolová. Mezi těmi jsou, kromě jiných, například cestovní kanceláře Čedok, Blue Style a Firo Tour, optika Fokus Optik či outdoorové oblečení Husky a Alpine Pro.

Kreditní karta Mototechna je standardní mezinárodní platební instrument, použitelný pro všechny platby v tuzemsku i zahraničí. Je ji možné rovněž použít k výběru hotovosti z bankomatů nebo k převádění peněz na vlastní bankovní účet.

Mototechna nabízí až 300 automobilů. Jde o vozy zánovní, zpravidla tzv. referenční s maximálně 30 tisíci najetými kilometry a stářím do dvou let. Auta z Mototechny jsou oproti nabídce prodejců nových automobilů výrazně levnější. Nákupem ojetého vozu je oproti novému možno ušetřit 30 až 50% z ceny. Ke zbývající tovární záruce Mototechna poskytuje ještě dvouletou garanci mechanického stavu a stavu elektrických součástí.

Mototechna je držitelem certifikátu SAOP, který uděluje Sdružení obrany spotřebitelů Všeobecným obchodním podmínkám, jež úspěšně prošly spotřebitelským auditem a jsou tedy pro zákazníky bezpečné.

Zdroj: Tisková zpráva AAA Auto

 

 

Související články

Po úspěšném startu v ČR vstupuje Mototechna i na slovenský trh
Po úspěšném startu v ČR vstupuje Mototechna i na slovenský trh

První slovenská pobočka Mototechny byla dnes otevřena v Bratislavě. Značku Mototechna na podzim 2012 oživila společnost AAA AUTO. V České republice za první čtvrtrok existence prodala již 350 vozů. Mototechna prodává zánovní vozy se zárukou výrobce, nabízí servisní služby a prodej náhradních dílů s možností využití finančních produktů k nákupu vozů. „V první fázi Mototechna […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!