AAA AUTO aktuálně nabízí 80 volných míst

27. března 2017, 10:35

Největší prodejce ojetých automobilů ve střední a východní Evropě plánuje i letos významně expandovat a s tím souvisí i plán AAA AUTO otevřít v letošním roce až 135 nových pozic. V současnosti společnost nabízí jen v České republice o 45 % více pracovních pozic ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. Největší nábor zaměstnanců proběhne z důvodu expanze v Polsku a dalších zemích. V současné době zaměstnává skupina AAA AUTO téměř 2 400 lidí, kteří pracují na více než čtyřiceti pobočkách ve čtyřech státech.

“Letos naše společnost slaví čtvrtstoletí na českém trhu, a fakt, že uplynulých dvacet pět let bylo úspěšných, je vizitkou zejména našich zaměstnanců. Díky nim se nám daří zvyšovat základnu stálých zákazníků a úspěšně expandovat nejen v rámci čtyř zemí, ve kterých působíme. Letos plánujeme obsadit až 135 nových pracovních pozic, z nichž největší část připadne na Polsko a Českou republiku,” uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka AAA AUTO International.

AAA AUTO je již 25 let největším prodejcem ojetých automobilů v České republice a působí také na Slovensku, v Maďarsku a v Polsku. Z plánovaného počtu 135 nových pozic přijme 100 lidí pro polský trh a 35 pro Českou republiku. „Vzhledem k celkovému růstu firmy v České republice a ve všech zemích působnosti přijímáme nové zaměstnance na všech úrovních organizace. Kromě klíčových pozic pro obsluhu zákazníků, prodejců, automechaniků a operátorů na telemarketingu, dále rozšiřujeme manažerské týmy o seniorní kolegy, kteří doplňují zkušenosti našich, ve firmě dlouhodobě působících expertů. Nového kolegu mohou doporučovat i vlastní zaměstnanci společnosti. Motivováni jsou odměnou 3 000 až 10 000 korun dle charakteru obsazované pozice,“ upozornila Karolína Topolová.

AAA AUTO také spustilo nový program pod názvem „Leadership academy“, s jehož pomocí vybírá budoucí manažerské talenty a připravuje je pro jejich vedoucí role. „Zaměstnanci jsou naší nejcennější devizou a vždy se nám osvědčilo hledat talenty přímo ve firmě, a jak se říká „vychovávat si je“. Letos do vzdělávacího programu na rozvoj managementu a tréninku investujeme 2 miliony korun,“ doplnila Topolová. Noví zaměstnanci prochází obsáhlým školením a získávají široké možnosti dalšího vzdělávání a dynamické i přátelské prostředí podporující proaktivní přístup k práci. K dalším benefitům patří rozšíření znalostí, nadstandardní využití cizích jazyků, cestování, pružná pracovní doba, slevy na sportovní a kulturní akce, nebo bonusy za doporučení zákazníků. Zaměstnanci mohou využívat slevy na vstupenky do divadel, na dovolenou a získat například vstupenky na jarní kole ePojištění.cz ligy, kde je AAA AUTO partnerem.

Související články

Barva automobilu – okno do duše jeho majitele
Barva automobilu – okno do duše jeho majitele

Naštěstí již dávno pominula doba, kdy si zákazník mohl vybrat jakoukoliv barvu auta, pokud to byla černá. Automobilky nabízejí kromě základní palety další desítky barev, které napomohou individualizovat vzhled jejich výrobků podle přání zákazníků. Lidé si barvy opravdu užívají. Ženy, ale i muži.

Češi vloni více utráceli za ojeté automobily
Češi vloni více utráceli za ojeté automobily

Výrazně rozšířenou nabídku ojetých vozů v ČR, ale zároveň o něco vyšší cenu nabídl trh ojetin v loňském roce v porovnání s rokem 2015. Způsobují to nejen zvyšující se nároky zákazníků na výbavu, ale také ochota investovat více peněz do zánovních automobilů, což potvrzují i prodeje největšího prodejce ojetin u nás, AAA AUTO a značky Mototechna. Výsledky srovnání vycházejí […]

Mýtus o „nestáčení“ v Německu padl
Mýtus o „nestáčení“ v Německu padl

Velmi častým argumentem pro dovoz ojetiny z Německa bývá tvrzení, že v SRN se auta nestáčejí, protože je to tam trestné. Po dvanácti letech od zavedení trestnosti manipulace s tachometrem se německý automobilový klub ADAC rozhodl zjistit, zda zákon opravdu pomohl. Výsledky průzkumu jsou alarmující. Počet prodaných stočených ojetin není daleko od katastrofálního stavu, jaký známe z České republiky: […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!