Lukáš Ondráček jmenován Country Managerem ve firmě TROST

1. září 2011, 0:00

Novým Country Managerem pro Českou republiku a výkonným ředitelem pro obchod společnosti TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o., se stal k 1. 9. 2011 Ing. Lukáš Ondráček.

V této nově vytvořené pozici bude zodpovědný za řízení celé společnosti. Úkolem Lukáše Ondráčka bude také strategické vedení a další rozvoj obchodu s využitím know-how mateřské firmy sídlící v Německu.

„Nástup do této pozice je pro mě možností jak zúročit dosud získané zkušenosti z oblasti aftermarketu,“ řekl nový Country Manager Lukáš Ondráček. „Máme tým zkušených lidí, kompletní produktovou nabídku a zázemí přední evropské společnosti. TROST působí v této branži již 100 let, nyní již v 9 zemích se 190 pobočkami a proto má vysoký potenciál získat významný tržní podíl i v České republice. V tom nám výrazně pomůže i největší sklad náhradních dílů ve střední Evropě, jehož provoz v Nýřanech v říjnu slavnostně zahajujeme,“ dodal Lukáš Ondráček.

Ing. Lukáš Ondráček (věk 31 let) je absolventem ČZU v Praze obor silniční doprava. Ve společnosti Trost pracuje již 8 let. Zpočátku působil jako specialista na diagnostiku a garážové vybavení, poté se stal vedoucím oddělení pro prodej a servis garážového vybavení, které sám vybudoval. Od roku 2010 byl odpovědný za stejné oddělení i na Slovensku.

Lukáš Ondráček je ženatý, má malého syna. Ve volném čase se věnuje rodině a sportu.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!