Novinka Falko Car Position od ALKOM Security

1. června 2011, 0:00

Společnost ALKOM Security a.s. uvádí na český trh produkt s názvem Falko Car Position. Toto zařízení nové generace slouží k logistickému a bezpečnostnímu monitoringu vozidel.

Falko Car Position integruje satelitní přijímač GPS s GPRS komunikací. Řídící vozidlová jednotka Falko Car Position umožňuje navíc připojení celé řady periferních zařízení a tedy i budoucí rozšíření dle potřeb klienta.

„Novinka Falko Car Position uceluje portfolio našich produktů, zaměřených na bezpečnost. Kromě bezpečnostního systému Falko house, který je zaměřen na ochranu domácností či firem, nabízíme přístroj Tracker pro kontrolu pohybu osob s možností nouzového volání. Celé portfolio našich služeb a produktů tak vhodně doplňuje novinka Falko Car Position, díky které jsme schopni zajistit bezpečnostní a logistický monitoring vozidel. Věříme, že tak oslovíme nejen firemní klientelu, ale i běžné zákazníky. Tímto řešením poskytujeme našim zákazníků celý komplex služeb zahrnující ochranu jejich domu nebo bytu (systém Falko house), ochranu jejich blízkých (systém Tracker) a ochranu jejich vozidel (systém Falko Car Position),“ vysvětluje JUDr. Václav Růžička, předseda představenstva ALKOM Security, a.s.

Monitoring vozidel pomocí vozidlové jednotky Falko Car Position je založen na komunikaci Multifunkčního dohledového centra (dále MDC) společnosti ALKOM s vozidlem. Komunikace mezi MDC a vozidlem probíhá v privátní síti GSM – GPRS. Multifunkční dohledové centrum je schopné v případě vzniku jakékoliv mimořádné události zajistit bezpečností zásah kdekoliv v celé ČR, např. v případě odcizení vozidla. Dohledové centrum zde poskytuje zejména služby vlastního dohledání vozidla ve spolupráci s policií ČR, případně zabezpečení první pomoci přepadené osádce vozidla apod. Ve vybraných vozidlech může být řídící jednotka Falko Car Position rozšířena např. o zařízení Car Ident pro identifikaci řidiče a identifikaci jízd (služební či soukromá).

Více informací o produktu naleznete na www.alkom.cz. 
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!