Katalog keramických destiček ATE

16. června 2011, 0:00

APM Automotive má už k dispozici nový katalog ATE CE 1 s kompletní nabídkou keramických destiček ATE. Katalog obsahuje vyhledávací tabulky i nákresy všech dostupných typů nových destiček.

Výrobce brzdových dílů se značkou ATE, společnost Continental Teves, v minulých dnech vydala očekávaný katalog s kompletní nabídkou loňské žhavé novinky – keramických brzdových destiček. Katalog ATE – Ceramic Bremsbeläge 2011 je označen kódem CE 1 a u APM Automotive má obj. č. 660403. Nový katalog představuje kompletní přehled prozatím 110 různých typů keramických destiček na většinu běžných osobních vozů. APM Automotive coby největší český distributor brzdových dílů ATE má 74 položek skladem a tedy připravených k okamžitému dodání. Samozřejmě nechybí destičky na vozy Škoda a další koncernové značky.

Keramické destičky nevyžadují před instalací žádné změny na autě. Mohou jednoduše nahradit tradiční brzdové destičky. Do třecího materiálu nových destiček jsou přidána keramická vlákna, která při brzdění vytváří "neviditelnou ochranu“ působící příznivě na životnost destiček i kotoučů. Další výhodou oproti standardním destičkám je značně tišší brzdění a také zhruba dvojnásobně vyšší tepelná odolnost. Příjemným kladem keramických destiček je také skutečnost, že se obrušují jen velmi pomalu a díky tomu zůstávají disky kol bez tradičního černého prachu a tedy čisté a lesklé.

Obj. čísla keramických destiček Ate tvoří: označení výrobce AT + kód LD + číslo destiček (např. ATLD7111= sada ker. destiček na Fabia, Octavia, Roomster, Cordoba, Ibiza).

Ve webshopu APMCat keramické destičky Ate najdete (po zadání vozu) ve stromu: Brzdový systém / kotoučová brzda / Brzdová destička

 

Více na apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!