Díly elektronické regulace výkonu motoru Denso pro aftermarket

15. srpna 2011, 0:00

Firma Denso uvedla nové díly na trh aftermarketu – váhy vzduchu (MAF) a zapalovací cívky. Nové díly jsou již k dispozici pro distributory v celé Evropě.

Je očekávána velká poptávka, jak uvádí Fanis Kapetanakis, Product Manager aftermarketu DENSO Europe BV: "Zákazníci aftermarketu nám sdělili,že cítí velký zájem o naše spolehlivé a kvalitní produkty elektronická regulace výkonu motoru (EMS) se specifikací OE. Imitace produktů EMS prostě nefunguje, je příčinou mnoha závad a jsou vraceny zpět. V současné době jsme uvedli na trh první výrobky pro trh aftermarketu. Po počátečním zavedení vah vzduchu a zapalovacích cívek, budeme postupně přidávat další díly a položky, tak, že v konečném důsledku budou mít zákazníci přístup k celé řadě produktů EMS DENSO. Všechny tyto části jsou kvalitní díly pro první montáž a jsou vybaveny naší vlastní pokročilou technologií."

 

10 položek vah vzduchu a 5 položek zapalovacích cívek lze objednat od července. Ty jsou z velké části zaměřeny na japonské značky jako Toyota, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, a také Volvo a Jaguar. Návod aplikace je k dispozici na nových internetových stránkách Denso pro aftermarket na www.denso-am.eu. Podrobné informace jsou k dispozici v katalogu TecDoc Q3.

V nadcházejících měsících bude přidáno 12 položek zapalovacích cívek a 15 pozicí vah vzduchu MAF.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 16. srpna 2011, 0:00 0 0

Bohužel na uvedených stránkách nelze vůbec vyhledat vyfotografované produkty (zapalovací cívky), v seznamu prostě nejsou.
- Fleischhans

Odpověď

Anonym, 16. srpna 2011, 0:00 0 0

Máte pravdu, informace na stránkách jsou zastaralé a nové informace tam spíš ještě nejsou. Někdy jsou tiskové informace rychlejší :-)
- administrátor

Odpověď