Federal-Mogul rozšiřuje platformu obchodní podpory F-M for Me

21. listopadu 2016, 18:05

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Holdings Corporation, rozšířila svůj inovativní koncept pro opravárenské dílny F-M for Me. Rozšíření zahrnuje více technických služeb a výukových modulů, a umožňuje širší globální účast v programu. Program, který byl původně dostupný pouze ve Francii, bude v souladu se strategií rozšiřování společnosti postupně uváděn na dalších klíčových trzích.

Program F-M for Me, který je součástí nepřetržitého investování společnosti Federal-Mogul Motorparts do další generace servisních techniků, je zákazníky aktivovaný program určený na podporu obchodního růstu vlastníků dílen a poskytování přímého spojení s výrobcem, což pomáhá zákazníkům společnosti zvyšovat jejich úspěšnost. Přizpůsobený program je vyvíjen s cílem zvyšovat povědomí techniků o produktech, rozšiřovat jejich znalost produktů a zvyšovat obrat s přímou podporou společnosti Federal-Mogul Motorparts.

Společnost Federal-Mogul Motorparts má za sebou desítky let zkušeností při dodávání součástí s kvalitou originálních dílů a inovativních technických řešení pro automobilový průmysl – program F-M for Me nám umožňuje předávat tyto zkušenosti montážním technikům servisů a velkoobchodníkům, a podporovat tak jejich vlastní ziskovost,“ říká Marijn Staal, Federal-Mogul Motorparts Trade & Technical Service Manager. „Nedávné rozšíření služby F-M for Me potvrzuje, že existuje poptávka po sdílení odvětvových odborných znalostí. Pracujeme na tom, aby tato platforma byla dostupná pro co nejvíce uživatelů v Evropě, a abychom nadále pokračovali v rozšiřování nástrojů podpory s cílem pomoci našim zákazníkům při růstu jejich podnikání.

Program zahrnuje pět klíčových platforem: My Team (Můj tým), My Business (Mé podnikání), My Stock (Moje zásoby), My Campus (Můj kampus) a My Bonus (Můj bonus).

Součástí funkce My Team (Můj tým) jsou návštěvy expertů programu F-M for Me u vlastníků servisů s cílem pomoci jim při podpoře jejich podnikání, a také přímé komunikace se společností v zájmu poskytování rychlých a účinných odpovědí na různé dotazy.

Funkce My Business (Mé podnikání) analyzuje odbytový a prodejní potenciál zákazníků s cílem navrhnout prodejní plán, který bude podpořen propagačními akcemi a v případě potřeby i školením, s cílem zvýšení obratu a ziskových rozpětí. 

Modul My Stock (Moje zásoby) využívá podrobné průzkumy trhu k doporučením týkajícím se řízení zásob a budoucího zaměření.

Modul My Campus (Můj kampus), který představuje online vzdělávací platformu, byl nedávno rozšířen tak, aby mohl poskytovat vylepšené možnosti podpory pro velkoobchod a  techniky jednotlivých servisů. Modul My Campus (Můj kampus) poskytuje uživatelům technickou podporu, montážní poradenství a pomáhá jim při odstraňování problémů, například pomocí instruktážních videí MOOG® Easy Service. Program je v současné době k dispozici v devíti jazycích, včetně angličtiny, francouzštiny, němčiny, dánštiny, češtiny, polštiny, španělštiny, ruštiny a italštiny. Spuštění nového evropského telefonického zákaznického centra European Technical Call Centre (ETCC) představuje pro techniky další způsob, jak mohou vznášet dotazy a kontaktovat společnost Federal-Mogul Motorparts. 

Modul My Campus (Můj kampus) byl nedávno aktualizován zahrnutím tří dalších vzdělávacích modulů, a to modulu všeobecného automobilového vzdělávání, modulu vzdělávání v oblasti ložisek nábojů kol a modulu vzdělávání v oblasti filtrů. Web je neustále aktualizován a v příštích měsících budou přidávány další moduly a videa týkající se odstraňování problémů.

Modul My Bonus (Můj bonus) obsahuje pobídky pro členy programu, které jim umožňují získávat nákupní body, které lze vyměnit za ceny.

F-M for Me umožňuje společnosti Federal-Mogul Motorparts investovat do techniků, kteří používají produkty našich značek,“ pokračuje Marijn Staal. „Prostřednictvím programu můžeme lépe porozumět jejich podnikání a trhům, v rámci nichž pracují, a program nám v podstatě pomáhá podporovat prodej našich produktů zákazníkům.

Mezi další výhody pro zákazníky patří zpravodaj, který se vydává jednou za dva měsíce, a který obsahuje aktualizace, zprávy a další informace. Další informace a ukázky jsou k dispozici na webech www.fm-for-me.de a www.fm-for-me.fr. 

Související články

Pět nových webů Federal-Mogul Motorparts
Pět nových webů Federal-Mogul Motorparts

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), spustila pět nových webů pro značky Ferodo®, MOOG®, Champion®, Jurid® a svůj vlastní firemní web pro oblast Evropy, Středního východu a Afriky (EMEA) na www.fmmotorparts.eu. Nové weby, které představila na zářijovém veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanam, byly vytvořeny s cílem sjednotit prezentaci značek napříč různými produktovými […]

Federal-Mogul zahajuje provoz nové zkušební laboratoře frikčních materiálů v Brně
Federal-Mogul zahajuje provoz nové zkušební laboratoře frikčních materiálů v Brně

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Holdings Corporation, otevřela v Brně novou zkušební laboratoř frikčních materiálů o rozloze 2.000m2 jako součást své světové sítě výzkumu a vývoje (R&D). Nová zkušební laboratoř hraje důležitou roli při vývoji frikčních materiálů. Technické centrum již začalo testovat komponenty pro několik významných evropských výrobců vozidel. Federal-Mogul Motorparts je přední světový dodavatel […]

Nové zapalovací svíčky BERU® využívají nejnovější technologie
Nové zapalovací svíčky BERU® využívají nejnovější technologie

Federal-Mogul Motorparts, divize společnosti Federal-Mogul Holdings Corporation, uvádí na trh novou řadu zapalovacích svíček: BERU® Ultra Plus Titan. Díky využití nejnovější technologií a materiálů pokrývá ucelená, nově sjednocená řada zapalovacích svíček více než 90 procent evropského vozového parku pomocí pouhých 18 produktových čísel. Svíčky jsou vhodné pro nepřeplňované motory, ale také pro motory s turbodmychadlem […]

Federal-Mogul Motorparts oznamuje personální změny ve vedení
Federal-Mogul Motorparts oznamuje personální změny ve vedení

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation, oznamuje následující personální změny ve vedení týmu pro brzdové komponenty a korporátní rozvoj v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika (EMEA).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!