Značka Gabriel patří pod TRW již jeden rok

25. června 2012, 0:00

Firma TRW Automotive Aftermarket oslavila první výročí převzetí evropského oddělení tlumičů firmy ArvinMeritor se značkou Gabriel. Díky této akvizici mohla firma TRW skonpletovat nabídku Corner Module, tedy části brzdového systému, řízení a zavěšení.

"TRW se zaměřuje na rozvoj automobilové bezpečnosti v rámci nabídky Corner Module" – vysvětlil Augnet Francois, viceprezident TRW pro díly a služby na světě – "Naším cílem je zvýšit bezpečnost vozidel s myslí o řidičích, cestujících a jiných účastníků silničního provozu" – dodal Augnet.

 

"Tým inženýrů z Bonneval představil technické inovace, který se prodlužují životnost a zvětšují komfort a bezpečnost tlumičů. Pokud jde o značku Gabriel v Evropě, máme ambiciózní plány rozvoje a chceme zvýšit svůj tržní podíl na 10% do roku 2015 "- vysvětlil viceprezident TRW.

 

Související články

Denso je prvním partnerem programu TRW-Diamonds
Denso je prvním partnerem programu TRW-Diamonds

Program TRW Automotive Aftermarket „TRW-Diamonds“ má prvního partnera. Stala se jím firma Denso. Od ledna 2014 bude možno etikety koupených produktů vyměnit za body a získat odměny. Program TRW-Diamonds byl zahájen před třemi lety a stále se rozvíjí. Autoservisy v Nizozemí, Velké Británii, Polsku a Německu mohou získávat body (diamanty) za zakoupené výrobky a pak […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!