KYB představila novou podporu servisům na veletrhu Automechanika

30. listopadu 2012, 0:00

KYB Europe představila na veletrhu Automechanika nový projekt podpory mechanikům a servisům. Tato technická podpora pomůže ulehčit mechanikům práci při instalaci tlumičů pérování, pružin, ochranných sad a uložení.

Na krabicích výrobků KYB brzo najdete QR kód , jenž se bude nacházet vedle objednacího čísla. Každý mechanic bude mít možnost si QR kod naskenovat díky čtečkám, jenž v dnešní době mají snad všechny chytré telephony. Pokud daný telefon nebude mít aplikaci čtečka QR kódů, tak je volně ke stažení. Po nascenování kódu budou uživateli k dispozici montážní informace užitečné pro montáž tlumiče.

 

Informace obsahují: montážní videa (pokud jsou k dispozici), montážní instrukce (pro dané vozidlo), a základní Informace pro montáže tlumičů, pružin, prachovek a uložení. Dále zde naleznete informace ohledně vizuální kontroly stavu závěsu kola a další užitečné rady, které budou přidány v průběhu příštího roku.

Jean François Huan, Senior Product Manager pro KYB Europe, prohlásil “My v KYB Europe pevně věříme, že technická podpora servisům je klíčový element úspěchu našich zákazníků. KYB neustále tvrdě pracuje na zlepšení úrovně technické pomoci našim zákazníkům a tento QR project nám rozšiřuje další možnosti.”

V současné době projekt zahrnuje okolo 700 referencí a během několika měsíců tento počet vzroste. Tyto Informace budou taktéž plně dostupné na KYB webových stránkách, aby ten kdo nevlastní chytrý telefon měl k těmto informacím přístup.

"Celosvětově KYB namontuje více než 1 milion tlumičů pérování za jeden týden a to nám uděluje prvenství. Jedno ze čtyř vozidel, které sjede z výrobního pásu má namontované naše tlumiče pérování".

Zdroj: Tisková zpráva KYB

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!