LIQUI MOLY zažil rekordní měsíc

21. dubna 2017, 13:12

Poslední rekordní měsíc firma nezaznamenala tak dávno. Již v loňském listopadu dosáhl obrat společnosti LIQUI MOLY dosud nejvyšší hodnoty 45,5 milionu eur. Březen překonal starý rekord o 8 procent. Tento pozitivní trend se nese celým kvartálem. S obratem 126,1 milionu eur a nárůstem o 11 procent ve srovnání s prvními třemi měsíci loňského roku to byl nejúspěšnější první kvartál vůbec.

LIQUI MOLY roste už mnoho let. Od roku 2009 se obrat více než zdvojnásobil. Pro Ernsta Prosta to není samozřejmost: „Úspěch nepřichází sám od sebe, ale musí se na něm den co den tvrdě pracovat. Usnout na vavřínech by bylo to nejhorší, co bychom mohli udělat.“

Více na stránkách LIQUI MOLY.

Související články

Liqui Moly zůstává nejoblíbenější značkou oleje v Německu
Liqui Moly zůstává nejoblíbenější značkou oleje v Německu

Čtyři ankety, čtyři tituly, jedna série: LIQUI MOLY je v Německu nejoblíbenější značkou oleje. Stejně jako v předchozích letech se čtenáři čtyř velkých německých automagazínů rozhodli v anketě o nejlepší značku oleje pro LIQUI MOLY. 

Nová generace motorových olejů LIQUI MOLY
Nová generace motorových olejů LIQUI MOLY

Stále efektivnější motory vyžadují stále efektivnější motorové oleje. Proto nyní německý specialista na oleje a aditiva, společnost LIQUI MOLY, uvádí na trh dva motorové oleje, které splňují nejnovější požadavky značek BMW a Volkswagen: Top Tec 6100 a Top Tec 6200. Představují generační skok v technologii motorových olejů.

Výrazné plus pro LIQUI MOLY
Výrazné plus pro LIQUI MOLY

LIQUI MOLY dále roste. Německý výrobce olejů a aditiv zvýšil v roce 2016 svůj obrat o 11 procent na 489 milionů eur. Stejně jako v předchozích letech tedy společnost zaznamenala nový rekordní obrat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!