Ze 3 udělá 1: Multirameno v MEYLE-HD kvalitě pro další BMW modely

30. května 2017, 13:44

Ze  3 udělá 1 – pod tímto mottem představuje MEYLE AG další aplikaci jeho inovativního příčného ramene MEYLE-HD. Nyní se i u modelů BMW X5 a X6 od roku výroby 2007 dají nahradit tři provedení originálních ramen jediným ramenem MEYLE-HD. 

MEYLE - multirameno

Plynule nastavitelná poloha čepu těhlice umožňuje korekci odklonu kola. Tímto zároveň i odpadá při montáži nového ramene MEYLE-HD měření geometrie před demontáží starého ramene. Pro servis to znamená následující: současná úspora nákladů a času a zároveň – jako u všech MEYLE-HD dílů – profit ze 4 leté záruky.

Nové rameno MEYLE-HD nahrazuje najednou tři OE ramena u modelů BMW X5 a X6 od roku výroby 2007, čímž usnadňuje servisům opravu, která je jinak spojena s velkým úsilím: díky plynule nastavitelné polohy čepu těhlice na rameni a jednoznačné určení jeho polohy může být toto rameno MEYLE-HD použito pro celkem tři rozdílné úhly odklonu kol. Tímto se dá použít, jako náhrada za tři rozdílná provedení ramen OE.

Další výhodou je, že jak nosný čep, tak zesílené silentbloky ramene jsou v provedení MEYLE‑HD – zesílené – a jsou jednotlivě vyměnitelné. Nosný čep je navíc vybaven velmi odolným protikorozním povrstvením a sedlo kulového čepu je vyrobeno z houževnatého plastu, který je velmi otěruvzdorný. Díky těmto všem technickým vylepšením vykazuje toto MEYLE-HD rameno prodlouženou životnost, tím pádem mohou servisy své zákazníky přesvědčit o kvalitě jak dílu, tak své práce čtyřletou zárukou.

MEYLE-servisní tip: při výměně tohoto ramene není potřeba před demontáží starého ramene měřit geometrii. V programu „MEYLE TV“ je v instruktážním videu přehledně vysvětleno, jak se montuje toto rameno v 0 poloze a následně po změření geometrie se nastaví negativní, nebo pozitivní odklon kola. Toto šetří čas jak při montáži, tak při objednávání dílů, jelikož jedno rameno je pro několik aplikací.

Nové rameno MEYLE-HD pro vozy BMW X5 a X6 od roku výroby 2007 můžete objednat pod číslem 316 050 0034/HD (levá strana) a 316 050 0033/HD (pravá strana)

Jednotlivě vyměnitelný nosný čep MEYLE-HD je k objednání pod číslem 316 010 0019/HD; zesílené a taktéž jednotlivě vyměnitelné silentbloky je možné objednat pod MEYLE číslem 314 610 0017/HD.

Související články

Nový design balení produktů MEYLE
Nový design balení produktů MEYLE

V souvislosti se změnou loga mění MEYLE AG také design balení svých výrobků: od června 2017 budou dodávány první díly MEYLE v novém balení. Nejen design byl změněn, ale i funkcionalita balení byla změněna. Nyní bude na první pohled zřejmé, z jaké produktové řady je výrobek v balení, jedná-li se o MEYLE‑ORIGINAL, MEYLE‑PD nebo MEYLE‑HD. Mimo stávajícího objednacího čísla […]

MEYLE nabízí nyní nově ramena pro vozy Porsche
MEYLE nabízí nyní nově ramena pro vozy Porsche

Nyní jsou k dispozici MEYLE-ORIGINAL příčná ramena pro vozy Porsche včetně kompletního montážního materiálu. Tyto nové komplety jsou zkompletovány s odpovídajícími šrouby a maticemi tak, aby mechanik měj k dispozici z jedné ruky vše potřebné pro montáž. Tímto způsobem je možné montáž ramen pro vozy Porsche 911, Boxster a Cayman výrazně urychlit. 

MEYLE-ORIGINAL: snímače teploty výfukových plynů
MEYLE-ORIGINAL: snímače teploty výfukových plynů

Společnost MEYLE AG rozšířila svůj sortiment o 48 HT (vysokoteplotních) snímačů pro měření teploty výfukových plynů. Pro řídící jednotky vozů jsou zvlášť důležité velmi rychlé výsledky měření, které zajišťují správný chod motoru a jeho optimální výkon s ohledem na emisní limity. Nové MEYLE-ORIGINAL snímače teploty výfukových plynů (HTS) zajišťují díky velkému počtu otvorů v sondě exaktní a […]

MEYLE-ORIGINAL: kvalita až do nejmenšího detailu
MEYLE-ORIGINAL: kvalita až do nejmenšího detailu

Při opravách se nesmí nikdy podceňovat význam i nejmenších součástek. Proto MEYLE vždy u všech nabízených dílů věnuje mimořádnou pozornost kvalitě i těch nejmenších součástí. Díky tomu je servisům a jejich zákazníkům ušetřeno mnoho starostí a peněz. Jeden z příkladů pro tyto detaily s velkým vlivem jsou přírubová těsnění klikových hřídelí : MEYLE nabízí nyní servisům přírubová […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!