Nový design balení produktů MEYLE

23. května 2017, 11:08

V souvislosti se změnou loga mění MEYLE AG také design balení svých výrobků: od června 2017 budou dodávány první díly MEYLE v novém balení. Nejen design byl změněn, ale i funkcionalita balení byla změněna. Nyní bude na první pohled zřejmé, z jaké produktové řady je výrobek v balení, jedná-li se o MEYLE‑ORIGINAL, MEYLE‑PD nebo MEYLE‑HD. Mimo stávajícího objednacího čísla MEYLE je na etiketě nové „čitelné“ krátké objednací číslo MEYLE a QR kód.

Nový design balení produktů MEYLE

Mimo svěží nové optiky nabízí nové balení MEYLE dílů další přednosti. Pro zákazníka podává nové balení na první pohled důležité informace o produktu, který si objednal: na většině balení jsou obrázkové symboly, které zdůrazňují přednosti dodávaného produktu. Nové etikety navíc uvádějí detaily k produktu nyní kromě němčiny, angličtiny a ruštiny i ve francouzštině, polštině a španělštině. Všechny balení jsou uzavřena – zapečetěna – odpovídající pečetí MEYLE-ORIGINAL, MEYLE-PD nebo MEYLE‑HD. QR – kódy na etiketě vedou přímo na odpovídající produkt v on-line katalogu, kde jsou další informace k produktu vč. referenčních čísel, aplikace a návodu k montáži.

Mimo QR- kódu a MEYLE objednacího čísla je nyní na etiketě i „čitelné“ krátké objednací číslo MEYLE. Tyto krátká objednací čísla jsou další možností k identifikaci produktu, která má ulehčit komunikaci mezi výrobcem, obchodem a servisem.

Zákazníci mohou v budoucnu při objednávání používat známé MEYLE objednací čísla, nebo nová „čitelná“ krátká čísla. Tyto umožňují přes systematiku identifikaci každého specifického dílu. Tímto krokem MEYLE dále optimalizuje svůj logistický koncept. Ze svého logistického centra v Hamburku s plochou 29.000 m2 nabízí firma MEYLE ve velmi vysoké dostupnosti více jak 23.000 dílů.

„Jako ‚Driver’s best friend‘ (nejlepší přítel řidiče) MEYLE znamená kompetenci, kvalitu a servis“, říká André Sobottka, člen představenstva pro prodej, marketing a komunikaci u firmy MEYLE. „Zavedení nového balení a krátkých čísel potrhuje tyto nároky: zrychlují pohyb zboží díky jednodušší identifikaci, hledání a objednávání MEYLE dílů a tímto i usnadňuje obchodní procesy u našich zákazníků.“

Související články

MEYLE nabízí nyní nově ramena pro vozy Porsche
MEYLE nabízí nyní nově ramena pro vozy Porsche

Nyní jsou k dispozici MEYLE-ORIGINAL příčná ramena pro vozy Porsche včetně kompletního montážního materiálu. Tyto nové komplety jsou zkompletovány s odpovídajícími šrouby a maticemi tak, aby mechanik měj k dispozici z jedné ruky vše potřebné pro montáž. Tímto způsobem je možné montáž ramen pro vozy Porsche 911, Boxster a Cayman výrazně urychlit. 

MEYLE-ORIGINAL: snímače teploty výfukových plynů
MEYLE-ORIGINAL: snímače teploty výfukových plynů

Společnost MEYLE AG rozšířila svůj sortiment o 48 HT (vysokoteplotních) snímačů pro měření teploty výfukových plynů. Pro řídící jednotky vozů jsou zvlášť důležité velmi rychlé výsledky měření, které zajišťují správný chod motoru a jeho optimální výkon s ohledem na emisní limity. Nové MEYLE-ORIGINAL snímače teploty výfukových plynů (HTS) zajišťují díky velkému počtu otvorů v sondě exaktní a […]

MEYLE-ORIGINAL: kvalita až do nejmenšího detailu
MEYLE-ORIGINAL: kvalita až do nejmenšího detailu

Při opravách se nesmí nikdy podceňovat význam i nejmenších součástek. Proto MEYLE vždy u všech nabízených dílů věnuje mimořádnou pozornost kvalitě i těch nejmenších součástí. Díky tomu je servisům a jejich zákazníkům ušetřeno mnoho starostí a peněz. Jeden z příkladů pro tyto detaily s velkým vlivem jsou přírubová těsnění klikových hřídelí : MEYLE nabízí nyní servisům přírubová […]

Příčná ramena MEYLE HD pro vozy Land Rover
Příčná ramena MEYLE HD pro vozy Land Rover

MEYLE prezentuje svůj sortiment MEYLE‑HD ramen pro vozy  Land Rover. Změnou konstrukce a designu ramen a díky použití celogumových silentbloků na místo hydraulických mají tyto MEYLE‑HD ramena podstatně delší životnost než O.E. ramena a navíc mají ještě jednu přednost a tou je 4-letá záruka bez omezení kilometrů.

Kabinové filtry MEYLE pro aplikace vozů koncernu V.A.G.
Kabinové filtry MEYLE pro aplikace vozů koncernu V.A.G.

Společnost MEYLE AG nabízí široký program kabinových filtrů pro všechny běžné značky aut. Pro několik aplikací vozů koncernu V.A.G., jako například Audi A3 (modelový rok 2003 až 2012), Seat Leon/Toledo (modelový rok 2004 až 2010), Škoda Octavia II, Superb II a VW Golf V/Golf VI je v programu kabinový filtr, u kterého byla věnována mimořádná pozornost […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!