Varta změnila logo, slogan a design produktů

28. ledna 2013, 11:36

Minulý týden jsme Vás informaci o nových webových stránkách značky Varta. Změn je však více a firma Johnson Controls také osvěžila vzhled značky. Evropská kampaň pod sloganem „Každý start začíná baterií Varta“ je prezentována novým logem, sloganem, designem produktů a novými webovými stránkami.

Nová kampaň podporuje distributory a servisy
Slogan “ Každý start začíná baterií Varta“ potvrzuje vedoucí postavení značky v autobateriích a odkazují na důvěru zákazníků ve značku.

Cílem kampaně je předat jednoduchou zprávu – Varta nabízí baterie a jejich komplexní servis. Servisní program Varta Start-Stop (VSSP) zase servisům umožňuje montáž a výměnu start-stop baterií.

Nová mediální kampaň je největší v historii společnosti. Začala 17. ledna 2013 v 20 evropských zemích a budou se týkat více než 5 milionů uživatelů. Nový produktový design symbolizuje kvalitu této značky. Logo PowerFrame® umístěné na baterii, má zaručit zákazníkům nejvyšší kvalitu produktů.

Nové webové stránky byly optimalizovány pro vyhledávače, poskytují rychlou navigaci a nabízí rozsáhlé informace o produktech a službách. Nový vyhledávač umožní zákazníkům najít rychle a plynule produkt a distributory.
 

Související články

Nové webové stránky VARTA
Nové webové stránky VARTA

Firma Johnson Controls Power Solutions představila nové webové stránky značky VARTA. Ty naleznete na adrese varta-automotive.cz. Za bateriemi VARTA stojí Johnson Controls Power Solutions, globální lídr trhu v oblasti tradičních olověných baterií s elektrolytem i baterií s pokročilejšími technologiemi pro konvenční vozidla, vozidla Start-Stop, hybridy i elektromobily a první společnost, která velkosériově vyrábí lithium-iontové baterie […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!